Tuesday, March 1, 2011

~ dah masuk bulan yang baru..azam baru...~

assalamulaikum...

bagi blogger ni tiap bulan mesti kena ada azam baru tau..
sedar tak sedar dah masuk bulan 3 kan..
korang sedar tak dah masuk bulan baru ni???
so kena la target something dalam dunia blogging ni..
tiap bulan kena la ada capai sesuatu kan..
contohnya macam bilangan follower, entry yang lebih baik dan menarik, 
mungkin kena ada la buat kelainan yang baru supaya blogger lain tak boring...
so kena fikir something la kan..

so itu termasuk la dalam azam bulan baru kita ni..
sebab bagi seorang blogger pencapaian setiap bulan tu penting sangat..
kita boleh tahu macam mana potensi blog kita dan 
apa perubahan yang kita perlu buat untuk 
buat blog kita dikenali ramai..
betul tak???

kelemahan bulan lepas pun kita kena la atasi..
tak kan kita nak di takuk lama je..
masih sama..bosan pula nanti kan..
huhu..cuma nak bakar semangat korang je ni..
so dah masuk bulan baru ni jom la kita sama2 fikir apa yang kita nak capai untuk bulan 3 ni..
apa2 pun majulah blogger untuk negara..huhuhu...=)

p/s: saya pun ada azam baru bulan ni..harap2 dapat la capai.huhuhu...=)


2 comments:

aNnE said...

hehe anne nak buat azam.entah tercapai tah tidak.haha.tapi nak seribu daya , taknak sudah.hehe ;p

Nour Akmal said...

aNnE:

buat je..pasti akan tercapai punya la..
anne boleh!!!
huhuhu...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...