Friday, March 18, 2011

~ Apa yg best jadi student ni...??? ~

assalamualaikum u ol..

hari ini sangat2 la sibuk..
sampai tak sempat nak update blog..
hari ni memang mengadap buku je la..sampai tak turun makan pun..
makan apa yang ada dalam bilik je..
tangan dah gatal nak update blog ni..
balik tadi ni terus la capai laptop..fikir nak update blog je..huhu
ni pun baru je selesai exam..pukul10 tadi..
punya la susah soalan pensyarah tu bagi....
sampai nak kena migrain ni...
eh..bila masa pulak saya ni ada migrain..???
emmm..mintak dijauhkan la..
harap2 ok la keputusan exam ni nanti..
so lepas habis exam ni..tugasan pula menanti..
aduii..bertimbun2 la kerja saya ni..
biasa la, lagi2 nak final ni kan..
apa2 pun kena la berkorban sikit..
lepas habis semester ni..
cuti pun lama..dekat 4 bulan tu..
so boleh la kalau nak rehat puas2..
sampai tak terlarat nak cuti nanti..
tapi sekarang ni kena la bertungkus lumus sikit..
niat nak berjalan2 cuci mata pun kena pendam la jawabnya..
apa2 pun..sebelum mulakan tugasan2 yang lain nak mengadap blog la dulu..huhu..=)


1 comment:

Teenager Housemaid said...

belajar itu sangat best..
kerna ia ilmu..
belajar itu sangat best..
daripada jadi org gaji.. (sob..sob..sob)

sekian~
arha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...