Saturday, March 12, 2011

BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

assalamualaikum u ol...




wahhh..macam panas je segmen abg ben kali ni..
tapi abg ben dah bagitahu awal2 ye..ni bukan segmen cari gaduh..
so korang semua jangan takut pula nak join ye..
kita cuma nak kongsi pendapat je ye..
best segmen ni..
nak join klik sini...
kena jawab beberapa soalan yang panas kot..huhu

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
    ikhlas..susah sebenarnya kita nak tengok orang tu ikhlas ke tak..lagi2 dalam penulisan..memang susah..tapi mungkin kalau ikhlas tu dari segi entri la kot..blogger lelaki ni ikhlas sebab entri diaorang main lepas n ikut kepala diaorang je kot..huhuhu...=)

  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
    yang ni memang terbukti la..blogger lelaki mana la nak letak gambar2 bagai..mungkin cara diaorang posing tak leh kalahkan orang perempuan kot..huhu...nanti kalau posing2 lebih lain pula jadinya..huhu

  3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
    diaorang ni ada banyak masa kot..so berblog ni salah satu cara isi masa lapang..daripada diaorang lepak tak tentu arah memang lebih baik berblog ni..banyak faedahnya...huhuhu..so kaum2 adam diseru untuk buat blog dari terjebak dengan aktiviti2 yang bagi faedah langsung..huhuhu

  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
    ye ke?ye kot..macam abg ben la contohnya..huhuhu..mungkin idea diaorang ni menarik kadang2..bila tulis je idea baru kat blog berpusu2 blogger perempuan follow..huhu..idea blogger lelaki ni pelik2 gak..tu yang menarik kot..

  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
    dah tentu la abg ben, ady budika, abg eqbal zack, mat gebu dan ramai lagi sebenarnya..

  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
    letak apa2 yang blogger perempuan suka nak jenguk kot..tapi kalau jadi blogger lelaki tak kan letak background pink la ye walaupun kaum hawa ni suka..huhuhu



25 comments:

Fyqa said...

suka baca pndapat org ...

best3...

;)

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

-[miracle]- said...

yawh! jenguk awak dari blog bro ben :D

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

BW here. from bggr l vs. p benA...
hihi

solo molo said...

salam ziarah dr segmen En Ben...

GadiSQaMp0nK said...

salam kenal...singgah dari blog incik ben...

anne jasmine said...

hehe... ye la... setuju.. da bca beberapa entry... entry2 blogger wanita lebih sopan n lebih kpda positif comment...
cube bce entry lelaki... hambik kau... semue bende die kutuk.. x sdar tue awek die pompuan gak.. :p

btw da follow.... ngee

AdiSuda said...

mcm tu erk blogger laki..hehehe..
salam terjah dari blog Ben..^_^

Nour Akmal said...

hye semua..salam kenal ye...=)

Nour Akmal said...

anne jasmine :

mungkin lelapi ni cara diaorang mmg mcm tu kot..
pedas kalau bab2 komen ni..huhuhu..
ckp pun men lepas je..=p

muhamad hanif said...

err..nak try letak gambar posing cam pompuan laa..mesti rmi follower..
lallaa..


singgah dari blog BEN ASHAARI ;)

Miss Watie said...

datang singgah bace pendapat...^^

http://amosnursan.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

Qaseh dalia adelia said...

xpernah lagi jumpa blogger laki warne pink hik2

Nour Akmal said...

muhamad hanif:

cuba, try, test ek..huhuhu

Nour Akmal said...

Miss Watie :

singgah la..mcm kenai je..huhu

Nour Akmal said...

Qaseh dalia adelia :

sbb tu la kalau jd blogger laki tak akan bt background pink..huhuhu

Cik Sue said...

masing2 dgn pendapat masing2..jom2 kita tukar pendapat... salam perkenalan.. =D

ecah said...

nak dgr ayat pedas aku.? masuk sini..

http://blogcaripasal.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

meaw said...

pehhhhhh! tapi blogger laki ada gak yg pandai posing...takpe la,maybe depa segan kot,hehehehe.... :)

Chekgu Azrine said...

salam singgah dari blog BA...baca2 pendapat blogger lain..syiokkk!!

Aidil said...

Salam singgah dari blog BA

Part warna pink tu memang laki kureeng hehe

http://skycatcherz.blogspot.com/

nazrul ashraff said...

haha..ni yg terbaik la setkat ni..kui3x..gempak gila..jwpn pn senget je mcm org llaki..haha..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-blogger.html

sila baca..hee

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan..

masing2 berhak beri pendapat!
jom baca pendapat saya jugak

shearasol said...

Hai..

Jejalan dari blog BA

Membaca pendapat

Cantik plak background luv luv nie

=)

Merah itu hipokrit

NiSha said...

salam santai dari blig abg ben..

betul la lain macam nnti jadi kan klu lelaki lebih posing klu bergambar... auuucchh
http://heandsheloves.blogspot.com/
NiSha

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...