Saturday, March 12, 2011

~ Dapat cekup follower ke-600 ... suka3...!!!

assalamualaikum u ol..


macam tak percaya je..malam ni follower saya dah capai angka 600..
waaahhh..sangat2 happy juga la..
baru kelmarin blog saya ni berusia 2 bulan..
baru sebulan jagung..huhuhu
tapi ada juga yang nak follow blog saya ni sejak diwujudkan..=)
pada follower2 yang lain..thanks ye atas sokongan korang..
begitu juga la dengan "silent reader" blog Kechik Itu Comel..

tak mau la bebel panjang2 nanti happy sangat sampai mengigau pula tidur nanti..huhu..
jom terjah follower ke-600 saya yang bertuah ni..=)




ni la dia gadis manis yang follow blog saya yang tak seberapa ni..
dia ni kira otai juga la..sebab follower dia ramai..lebih 2 kali ganda dr saya tau..
thanks la sebab sudi follow blogger baru macam saya ni..=)
haaaa...ape lagi korang serbu la blog dia ni..=p

5 comments:

AiDa AzRyN said...

wah tahniah! :D

AyinAyob said...

wah. tahniah yep :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

FEWWWIIITTTTTT...HAHA..
Tq utk entry ni. tapi yaya bukan blogger otai taw :p

JOM SINGGAH BLOG YAYA

risa said...

hamboiiii...dua bulan dah 600ratus,..hehehe rajin sungguh bw neh..bagus2:)

trigyy said...

tahniah2x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...