Sunday, March 6, 2011

~ Penyakit yang mudah berjangkit... ~

assalamualaikum u ol...

korang rasa2 la..penyakit apa ye yang paling senang berjangkit..
cuba korang fikir betul2..
penyakit ni kalau boleh kita elak kita kena elak..
tapi memang sangat susah nak elak..
ia tidak la merbahaya..
tapi memang seeloknya kita kena hindari la..
penyakit apa ye yang senang sangat berjangkit ni..


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

 ni la jawapannya..

 ye..menguap..!
jawapan korang tepat tak?huhu..
ni la dia penyakit yang sangat2 senang nak berjangkit..
setuju ke tak?huhu
saya rasa kalau korang tengok gambar2 ni pun korang akan menguap..huhuhu..



menguap sekuat2 hati..huhu...


sangat comel kan kalau baby menguap..huhu..
kalau kita??buruk kot..huhuhu..


 jangan lupa tutup mulut tu kalau menguap..
huhuhu...=)


kalau korang menguap..maknanya korang pun dijangkiti juga la..huhu..
waktu macam ni memang waktu mata nak lelap..
lagi2 pada yang lepas makan tu..
 apa2 pun jaga la adap ketika menguap ye...=)

9 comments:

fLy_AwAy said...

kalau menguap tutup telinge ok tak ? hee ~

Hidaya Sarbini said...

nak mintak tolong vote, tue pun klu awk rasa sy layak =) http://dayasarmila.blogspot.com/2011/03/undian-pool-ayun-ayunar-dah-start.html

rara_ibnu said...

kiutnyer baby tue :D..btw, oredy folo 2:P

pika pikah said...

im blogwalking. senang2 visit la my blog. banyak sembang2 psl macam2. mostly psl mutiara hati utk prmpuan, n how I whine about my job as an English teacher lol. ;) and I have pre-loved items sale coming soon so do check it out! bnyk baju nk jual habes.

here is the link: http://pikapikah.blogspot.com/

annenyss said...

ngantuk -.- hahaa ;p

Mizz Farah said...

done..amal..MF rse iklan2 tu da ade yg tamat da..huhu..

lagi 1 popup kan la comment ni..slalu tak pat komen..wifi kat cni slow.. :(

Fizalinolie said...

slmt berkenalan... Saya dah follow blog awak :)

shah-kayrul said...

ala comelnyer baby tue...

Cik Azizah said...

hahaha..memang betulkan amal...lau meguap pasti berjangkit..tengok gambar je dah meguap...ekekeke :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...