Friday, March 11, 2011

~ selepas 2 bulan berblogging... ~

assalamualaikum u ol...

pagi2 lagi dah mengadap laptop..
fikiran ni masih lagi teringat kat filem Hikayat Merong Mahasuasa..
ehh2..silap Hikayat Merong Mahawangsa la..huhuu..=p
nasib tak termimpi2..kalau termimpi2 tu impak besar tu...

eh..apa yang dua bulan tu...?
tetiba pula ek..
bukan apa..tiba2 tengok tarikh hari ni baru teringat yang dah 2 bulan blog saya ni diwujudkan..
saya suka3...!!!berbaloi juga saya buat blog ni..
sapa cakap rugi..???tak pun la..
tak susah pun sebenarnya ada blog ni..susah kat mulut je..
yang penting kita enjoy dengan apa yang kita buat..
selepas 2 bulan ni apa yang saya dapat ye...?
macam2 sebenarnya..
dapat kawan baru..kongsi idea..kongsi pendapat..macam2 lagi la..
ni la hasilnya selama 2 bulan.. :


abg eq follow...=)
suka3...!!!



abg ben pun follow..=)
suka3...!!!



mat gebu pun follow blog saya juga..=)
sis LM pun sama jugak..
suka3...!!!

alhamdulillah..ada juga otai2 yang nak follow blog saya ni..
thanks juga kepada pembaca2 saya..
kalau tiada anda semua blog saya pun tak ada dapat sambutan pun..
tapi ada juga yang nak singgah..terima kasih..
jumlah follower sekarang pun dah cecah 580..=)



yang sudi tengok teratak blog saya ni...=)



jumlah post selama 2 bulan..=)
kalau boleh kena update blog hari2 tau...sekurang2nya 1 post 1 hari..


p/s: moga kita sama2 maju dalam dunia blog ni...=)


22 comments:

mizzkechique said...

bestnye...ramai dh polo dia..

Nurul Alyaa said...

wah! bagusnya. baru 2 bulan dah dapat bnyak follower. sy dh dekat sthun lebih tp bru nk aktif.. hehe.. bleh bg tips skit??

nur amalina bt athman said...

WAH..BESTNYA..AMALINA PON FOLLOW JUGAK LAA CM TUU..SALAM PERKENALAN

Nour Akmal said...

mizzkechique :

biasa je dear...=)
masih blaja...

nitestalker said...

bagus bagus...teruskan usaha....

baru 2 bulan tu.....

Nour Akmal said...

Nurul Alyaa :

msih blaja lg dear..
cme rajin kne rajin update blog je..
pas tu rajin bc blog rakan2 lain..=)

Nour Akmal said...

nur amalina bt athman:

salam kenal amalina..=)
thanks..=)

Nour Akmal said...

nitestalker :

sokongan dari pembaca dan juga follower..=)

bardboo said...

wow..cepat btol ye bil follower naik.. =)

sya_syi said...

hebat.. bagus2.. teruskan usaha.. :)

Myung Dae said...

WAAAA !! Tahniah2, harap2 lepas ni ramai lagi lah follower die .

putERi-kAtEk said...

waaaaaa..tahniah2.....

iqin said...

waahhhh,
tahniah tahniah tahniah~~~

:)






www.storymoryiqin.blogspot.com

zera said...

bru 2 bln..??
gler ramai follower..
bez2.. ^_^
http://starriehezz.blogspot.com/

zera said...

bru 2 bln..??
gler ramai follower..
bez2.. ^_^
http://starriehezz.blogspot.com/

Nour Akmal said...

bardboo :

sokongan dr blogger lain juga..=)

Nour Akmal said...

sya_syi :

thanks..=)

Nour Akmal said...

Myung Dae:

hrp2 la myung ade yg support blog sy ni..=)

Nour Akmal said...

putERi-kAtEk:

thanks puteri katak..support dr blogger2 juga..=)

Nour Akmal said...

iqin :

thanks..=)

Nour Akmal said...

zera:

support dr blogger lain, follower n juga reader yg lain..=)

Terbang Bersamaku said...

betnye boleh update hari2....wah ramainye follower..tahniah..teruskan blogging ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...