Friday, March 25, 2011

Cite zaman sekolah lagi..Mana pernah bosan kan....?

assalamualaikum u ol...

ni entry terakhir saya tentang segmen kenangan zaman sekolah menengah..
sebab yang ni senarai akhir yang join..
sebelum ni ade di senarai 1 dan senarai 2..
ramai juga la yang join..
thanks kepada yang sudi join tu ye..
saya hargai sangat2..
korang memang pelajar yang best la..sebab boleh ingat lagi zaman 
yang dah lama korang tinggalkan..huhuhu...=)
apa2 pun jom la kite serbu dan baca kisah menarik mereka di zaman sekolah..
penuh suka dan duka..=)

  1. http://solomolo.blogspot.com/2011/03/segmen-kenangan-zaman-sekolah-menengah.html
  2. http://addinnadiena.blogspot.com/2011/03/segmen-kenangan-zaman-sekolah-menengah.html
  3. http://ctqueen.blogspot.com/2011/03/segmen-kenangan-zaman-sekolah-menengah.html
  4. http://r0sieee.blogspot.com/2011/03/ak-header-saya-ni-tajuk-segmen-kenangan.html

bagi saya zaman sekolah yang paling best..
macam2 kisah yang akan kita kenang dan tak kan lupa kan..
masing2 ada kisah mereka sendiri..
terima kasih sekali lagi kepada yang sokong segmen saya ni..=)


8 comments:

MyRa QuEeN said...

ni link yg terpilih ke???tq..

addin NA diena said...

blog saya dalam list..ermm..betul...zaman sekolah la yg paling best..zaman tu la yang akan kita kenang sampai bila-bila...nanti bila dah ada anak,mesti kita cerita zaman2 sekolah kita dulu kan???

Nour Akmal said...

MyRa QuEeN :

ni bukan yg terpilih..tapi yang join..sy pilih semua..b4 ni ade jgk yg join..sy dh buat entry awl2..ade di senarai 1 n senarai 2 tu..kiranya yang 4 orang ni join sebelum tamat tempoh la..huhuhu

Nour Akmal said...

addin NA diena :

betul tu..rindu zaman sekolah...=)

Nurul Afifah said...

unik btol sbb buat entry gni..nice.!

solo molo said...

tQ...tQ...tQ...

r.o.s.i.e said...

bikin bertmbh tindu zmn sek bila adenye segmen mcm ni ...

bikin mau tgk gmbr2 lame yg tersimpan tue...:)

bikin mau pegi jenguk sek jer..hehehe

=)
bile dh keje.. zmn sek plg seronok..=)

mawar said...

zaman sekolah pling best..zaman dimana kita mulai kenal sebuah persahabatan,kenal apa itu cinta monyet..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...