Friday, March 25, 2011

Follower yg ke 700 di menangi oleh...???

assalamualaikum u ol...

tak sangka pula malam ni jumpa follower saya yang ke 700 ni..
alhamdulillah..ada yang nak follow blog saya yang tak seberapa ni..
harap yang follow saya dari mula2 saya berblogging ni akan sentiasa
sokong blog Kechik Itu Comel ni..
korang semua memang best..
harap2 ada la yang suka dengan hasil penulisan saya ni..

kadang2 ada orang cakap follower ramai pun
tapi tak ada yang nak klik blog ni pun tak best juga kan..
tapi bagi saya apa2 pun yang follow blog saya semuanya best2..!!!
sebab sokongan diaorang la yang buat blog saya kekal sampai la sekarang ni..
saya hargai sangat2..=)
ok la..jom lihat sapa la yang jadi blogger bertuah tu,yang ke 700..=)



ni la dia follower blog saya yang ke 700..


jom la terjah blog dia...huhuhu...=)

2 comments:

Silent Blogue said...

tahniah kepada follower yang ke 700 :)
terjah blog dia :)

... said...

as salam..wah!
tahniah!
dah 700 =)

blog ni memang bagus. klik je, satu saat dah full loading.
hoho.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...