Sunday, March 27, 2011

SEGMEN: AKU KAKI BLOGGING

STICKY POST..
nak baca entry baru, scroll ke bawah ye..


 TUTUP...!!!!!

assalamualaikum u ol..

tiba2 petang ni bosan pula..
rasa nak buat segmen untuk blogger lain la..
dapat juga baca pandangan yang diaorang kongsi..
suka3...!!!
jom tengok segmen apa yang saya nak buat ni..




  1. sila letak header saya ni pada entri korang..
  2. tajuk : SEGMEN: AKU KAKI BLOGGING (tak makan pun tak apa)
  3. jawab soalan2 mudah ni..senang je bukan pasal soalan add math pun atau pun sejarah dunia..huhu..tentang blog korang je...=)

  •  usia blog korang?
  • dalam 1 hari berapa entri korang post?
  • apa yang best tentang blog korang?time ni la korang nak promote blog korang..huhu 
  • cara korang berblogging dan promote blog?
  • blog yang korang suka serbu?kenapa?
  • impian korang dalam dunia blog ini?

kalau dah siap paste kan link korang kat cni ye..
sapa2 yang join saya akan letak blog korang dalam bloglist saya..=)
tarikh tutup segmen Ahad ni 27/3/2011 jam 11.59PM


15 comments:

Ruqaiyah Amanina said...

yeah sy org 1st ye.. hehe

http://mizznina91.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging.html

sItI hAniSaH said...

yeahh i'm second ^__^

http://chomeykot.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging-tak-makan-pun.html

zakiah ghani said...

http://amioza361189.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging.html

dear,due date 2011 la.. 2010 dah lepas.. hehe =)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging.html

join..:)

nadiemsharmz said...

join!!!..

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging-tak-makan-pun.html

Liey Yatiey said...

Join :)

http://sallyyatiey.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging.html

cik najihah said...

nak join.. ;)

http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging.html

ROROI said...

Join jugak~:):):)

http://mibas.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging_26.html

*xtau asal ada no "26" kat link sy tu..hahaha

Dayana AZ said...

Dayana join :D!!!


http://www.herstoriie.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging.html

Farah D said...

wahh sini pun ada segmen juga lah ;D hehe . mcm nk join plak rasanye

Syuhadah Razali said...

http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging-tak-makan-pun.html

dah join..

MyRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging.html
join

~FYDA~ said...

http://immafangirl.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging-tak-makan-pun.html

saya join!

Aini Sastra said...

Singgah sini juga kawan..

julieeeeeeeeeeee said...

http://propagandaterhebat.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-kaki-blogging.html

i'm done!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...