Monday, May 30, 2011

EKSKLUSIF: Baju bersanding abg BEN ASHAARI..

assalamualaikum u ol..

mesti ramai yang nak tau baju bersanding abg Ben kan..?
kalau tak, tak kan korang klik entri ni kan..huhu..
tapi sebenarnya bukan itu yang KIC nak cerita..

tapi KIC nak cerita sikit tentang baju kahwin ni..
sesuai lah dengan yang berbadan sasa..
sangat2 hot lah..huhu..
lagi2 kalau abg Ben yang pakai..=p
tapi gambar ni bukan gambar abg Ben tau..korang jangan salah tengok pula..huhuhu..
saja je buat suspen..jangan marah aaa...=)






wahhh...rasa2 memang sesuai lah dengan pengantin ni..
nampak ketul2..
mantap gitu...=p

rasa2 abg Ben Ashaari pun pakai baju macam ni gak ke time dia bersanding...?
kalau abg Ben pakai macam ni, tak berkelip lah mata gadis2 yang datang..
huhuhu....=p

*gambar kredit untuk pak cik google..

p/s: jangan marah ye abg ben..tu pun kalau abg ben baca entri sy ni lah..=p


19 comments:

risa said...

ekekeke...comel nye
en.ben makai baju sanding fully covered tapi masih nampak gak ketul2 tuh:)
*hai KIC!! thanks ye selalu jenguk akak

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow..biar btul..hehe~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

mak ii... ketul nya.. hehe

Ujang9897 said...

hahahaha

Axie04 said...

sangat sesuai
hahaha

fiq. said...

haha, mantap siot, sampai tak cukup kain..

KuNanGKuNanG said...

kalau ada gmbo pengantin pompuan lg best.camne la rupenya agknye erk?

anismelon said...

lawok la..hahaha..berketul sangat pai baju pon xmuat..ades..

miss.Addin said...

haha ! :)

dilazfamily said...

macam2 fesyen baju sekarang kan...masing2

Rozuan Ismail said...

kenapa seksi sangat baju yg dia pakai ?

BEN ASHAARI said...

amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... tu terlebeeh sudahhhh... hahahah... idok la gitu.. tu adik beradik hulk .. hahaha... adeh..

BeloG MTT said...

Haha Seksi la pengantin kalau pakai baju macam nie.. =.='

.m y z. said...

hahaha tak sanggup nak tengok pengantin pakai baju ni. hahaha

CIK FERRA AWW said...

KUIKUIKUI AWW. HOT PAPA TUH

NadiRah said...

hahahah!!
cam abg ben lah!!!
kahkahkahkah

putERi-kAtEk said...

pergh!! menakutkan betul pengantin tu....hahahaaha....kalau la dpt laki mcm ni, mau pengsan!!! hahahahaha

saiazuan said...

hohohoho~ berketul2..

Along Usop said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

kalau tak cukur.. mesti malu2 je bulu ketiak keluar.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...