Friday, April 1, 2011

Entry Pilihan Blogger (3)

assalamualaikum u ol...

yang ni entry terakhir sempena segmen yang saya buat 
segmen entry terbaik dari ladang..
dalam segmen ni saya minta blogger senaraikan 1 entry mereka yang terbaik..
sekurang2nya kita dapat baca apa entry yang best untuk blogger2 ni..
so ramai juga yang join..sebelum ni saya dah buat senarai blogger yang join..
so yang ni yang last la..=)
jom kita serbu entry2 menarik diaorang ni..=)










blogger Sha My Heart

entry pilihan : Saya Sayang Pak We Saya Walaupun Dia Sengkek!


selesai sudah segmen saya ni..hope lepas ni kalau saya buat 
segmen ada lagi la yang nak join..=)

3 comments:

('',)kapie_art'sLover('',) said...

singgah di pagi hari.. :)

eB ezrin said...

ader eh? glam i ;p
tq

sha said...

Oh, sangat terkejut..

Saja ja belek-belek blog ni tetiba ada my header kat situ..

Terima kasih yer sudi memilih blog Sha dan entri tu.

Kalau nak tau, entri tu dah kena copy and paste oleh blogger yg tak bertanggung jawab.

Sekurang2nya letak la kredit. Ingat senang ke nak cari artikel yang sesuai dan pilih gambar? Dia suka hati jer copy nad paste.. Grr..

Anyway, thanks again ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...