Sunday, July 17, 2011

Ada yang SAKIT HATI Datuk Siti Menang Anugerah di APM 2011

assalamualaikum u ol..




lama dah KIC nak cerita tentang ni..
sejak APM 2011 melabuhkan tirai lagi..
tapi KIC tak berkesempatan nak cerita..

sebelum ni KIC ada senaraikan nama pemenang dalam APM 2011
yang berlangsung jumaat lalu..
nak tau sapa yang menang klik SINI

KIC bukan nak komen pasal pemenang2 APM ni..
cuma nak cerita tentang seorang makhluk Tuhan ni
yang sakit hati kot bila Datuk Siti menang anugerah dalam APM malam tu..
dengan berani nya dia kritik Datuk Siti depan2 dalam twitter..
kritikan yang tak membina pula tu..
aduiiii..dah lah tak perkenalkan diri, main terjah je..
ala, kat twitter berani lah kan..
dah lah tak tunjuk diri yang sebenar..
kira ni pun macam 'Anonymous ' juga lah ni...
jom baca komen2 pedas dari pengkritik tak bertauliah ni..







artis popular pun dapat komen yang macam ni ye..
ni namanya komen yang tak membina langsung..


tapi Datuk Siti tak melatah pun..
dia membalas komen minah ni dengan sempoi je..
korang baca lah sendiri komen siti ni dan nilai sendiri..


caya lah Datuk Siti..
kita sepatutnya berbangga..Datuk Siti menang anugerah tu 10 kali tau..
mengalahkan artis2 dari negara yang lain..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

12 comments:

saiazuan said...

she's still the best!!! :)

nida husna said...

manusia mana pernah senang hati bila tgk org lain bjaya. mcm2

Cahaya Fajar said...

ada lah jugak trbaca kt twitter siti..ishh!jeles lah tu.artis yg dia minat tak menang.

meaw said...

sempoi la datuk siti kan,i love her !

AesyaZealous said...

suke kak siti!! cissss sape yg berani mgutuk beliau tuuu!!!

Zuha said...

Rezeki masing2... haih...menang susah x menang lagi susah...mentality tu kampung benor...nice entry

http://mat-jungle.blogspot.com/

puterinuraqiliah said...

yeaaaaaaaah! apa pun.. tu hal peribadi dia. dia ttp mantop!

syashafie said...

cayalah datuk siti! :D

CikQien said...

CT hebatttt!she deserve it..kpd p'kritik xb'byr tu..sory la..ko je buta seni sbnar'y..xble nk mnlai ngn baik..

eB ezrin said...

hmmmmmmmmmmmmmmm....

Qaseh dalia adelia said...

bongoklah yg mengutuk tu .. siti mmg power .. dia tetap pegang anugerah yeahhh .. hebattttttt

eszyamin said...

kesia budak tu nk jd popularcm siti kot, tp x heboh pon cite pasal die kutuk siti..smpai laani bru aku tau ada org kutuk ct..dah artis2 baru kualiti sampah, siti je la yg layaknye pun dpt award tu..x gitu..aku rasa dia ni artis jugaklah yg jeles dgn siti..klu peminat biasa cm x mungkin sbb dpt apa je pn kutuk2 cmtu kn?? btw siti memg trbaik di nusantara ni..aku ada kawan indon, aku tnye antara siti dgn KD..mana sore lg merDu dn power..dia ckp ct...WELL org indon pon suka ct per..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...