Monday, July 18, 2011

Aku Blogger Negeri Selangor.

assalamualaikum..


cuaca yang panas2 macam ni bestnya lah kalau dapat pekena ABC ke, cendol ke
tak pun ice krim..wahhh..sejuk tekak rasanya..
lagipun hari ni KIC cuti..sebab tak berapa sehat..
dari semalam lagi..
dilarang sama sekala untuk menikmati ABC, cendol or ice krim..huhuhu..
ok la..lawat blog kawan..tetiba nampak segmen ni..so saja lah nak menjoinkan diri..
mana tau dapat jumpa kawan2 dari pelbagai negeri kan..
kalau korang pun nak join..klik SINI..




  1. Nyatakan nama daerah anda.
          KIC berasal dari BANTING..

     2.  Nyatakan tempat dan makanan yang menarik di tempat anda.

          kat mana ye..mungkin yang best kat kawasan PANTAI MORIB kot..kat situ banyak tempat makan..
macam2 ada..lagipun sambil menikmati udara segar dan angin sepoi2 bahasa kat pantai tu boleh lah menjamu selera kat situ..
syokkkkk wooooo...

3.  Nyatakan tempat belajar anda.

sebelum ni KIC study kat Politeknik Shah Alam dalam jurusan Diploma International Business..
sekarang ni sambung pengajian di UPM serdang dalam jurusan Business Administration.


ok...done..itu je..senang je kan..
jom kita join segmen ni ramai2..=)


13 comments:

saiazuan said...

ala KIC slangor mari ka.. itu pasar slangor..? (ayat kl gangster)

Cik Bell said...

wah banting! kira dekat lah tu..hehe

Hans said...

den blogger utara
:-)

fathiahRAIHANA said...

wahwahh hai org selangor . hihi
first time snggah cni . salam pekenalan ^_^

fathiahRAIHANA said...

wahwahh hai org selangor . hihi
first time snggah cni . salam pekenalan ^_^

Sya_Cda said...

org tganu dtg singgah :) wow pantai morib,...teringin nk p..hihi

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-terengganu.html

SyazwanSarawak said...

orang Selangor gak ^^

salam ziarah

azeelia azman said...

gomo kelate gomo. haha. folo sini :)

Nadya O'Conner said...

blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

howyeah!
sy bloger Negeri Darul Ehsan.. :D
Selamat berkenalan yaw! :))

Jom Join SEGMENT SAYA PUNYA LAGI BEST! ;D

fara anak abah said...

saya blogger selangor jugak=)
dh join cntest saya?hadiah menarik..

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

h A n Y S said...

hai orang banting, orang shah alam singgah sni sat.. :D

L-mi Redzz said...

lawatan dr blogger johor... follow skli.. =)

http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html

salam perkenalaan dan happy blogging!!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...