Sunday, July 3, 2011

Majlis Resepsi TOMOK & AYU.. ( 2 Julai 2011)

assalamualaikum u ol..


semalam telah berlangsungnya majlis resepsi perkahwinan 
antara Tomok dan juga Ayu..
sangat2 cantik baju pengantin yang mereka pakai..=)
kalau tak caya korang tengok lah sendiri..
pasangan ni telah bernikah pada 1 Julai 2011..
kalau nak tengok gambar2 pernikahan Tomok..

dah macam puteri dan juga putera raja ni..=)



tersenyum ayu isteri tomok ni..=)



wahhh..segak berjalan raja sehari kita ni..=)



wahhh..macho nye tomok..
muka tomok baby face..huhu..tak nampak seperti umurnya sekarang..



cantiknya..walaupun lebih tua 5 tahun dari Tomok..
tapi muka dia still nampak muda..pandai Tomok cari pasangan..

sangat suka dengan rekaan baju ni..=)



sweet nya pasangan ni..=)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

9 comments:

ika said...

hencemnye tomok !!!

Cik Kamoo said...

cantiknya dan hensemnya!! sesuai sangat .... baju dorang memang meletops!!

syashafie said...

pelamin dorang chantek ! :DD

Rozuan Ismail said...

memang cantik baju rekaan hatta dolmat

ain revival said...

rampingnya tomok..hehehe..nway, isterinya cantik.gaun kembang gler..hehe

ishiko said...

wahhh!!!

beLLa said...

tomok smart oh! panjang benau dress wifenye tu ;p

cik najihah said...

waaa warne peberet lah.,,
cantik

♥ Elin ♥ said...

tema : hang tuah bertemu cinderella.
;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...