Friday, July 15, 2011

Farah AF2 Nikah Hari ini - 15.07.2011

assalamualaikum u ol..


mesti ramai yang dah tau Disember tahun lalu 
Farah Diana Anuar telah bertunang dengan jejaka pilihan nya, Johan..
hari ni telah berlangsungnya majlis pernikahan 
Farah AF2 atau lebih dikenali sebagai Farah Breep-breep..
dia telah diijabkabulkan pada jam 3 petang tadi di Putrajaya..
yang best nya majlis pernikahan pasangan ni diadakan di atas sebuah kapal..
agak menarik kan..?
lain dari yang lain..

dengan sekali lafaz, farah menjadi milik Johan sepenuhnya..
Farah menerima mas kahwin sebanyak RM2500 dan hantaran sebanyak RM25,185..
KIC ucapkan selamat pengantin baru kepada Farah..
semoga Farah bahagia disamping suaminya..
KIC belum dapat lagi gambar terbaru majlis pernikahan Farah..
cuma KIC ada gambar majlis pertunangan Farah je..
nanti kalau KIC dah ada gambar terbaru Farah dengan suaminya ni,
KIC share dengan korang ye..
yang mana belum pernah tengok wajah 
jejaka yang telah berjaya bertakhta di hati Farah ni, boleh lah tengok..
agak segak jejaka yang bertuah ni...=)



gambar semasa majlis pertunangan..
sekarang dah sah jadi suami Farah..hensom kan..?huhu...


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

8 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

cantikk farahh,.=))

.m y z. said...

wahh dah selamat dah dorang. tahniah! XD

fiq. said...

mane gambaq, corrupted ka? nak tengok...

deqlis said...

Tolong vote picture saya


1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then gi
http://apps.facebook.com/mywranglerway/

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh

cik najihah said...

farah sgt cantik....
KIC jom2 join segmen sulung fara hihi

http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/segmen-percubaan-jom-join.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

lawa farah

ct N honey said...

mmg cantik.suka tgk pelaminnya
Ekskusif video Majlis resepsi Noh+Nina untuk keluarga dan tetamu-tetamu kehormat di Hotel Shangri- La

Gambar Majlis pernikahan Farah AF2+Johan di Putrajaya

Farah Shamsudin said...

tahniah untuk merekaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...