Monday, July 4, 2011

Telatah Suami SAZZY FALAK dengan BABY KEMBAR mereka..

assalamualaikum u ol...

bukan mudah untuk menjaga baby kembar ni..
lagi2 kalau tak ada pengalaman..
ini lah yang berlaku dalam family Sazzy Falak..
sangat sweet mereka ni..
lagi2 kalau tengok telatah suami nya dengan anak kembar mereka..
jom layan gambar ni..=)


caption

" anak papa nak ice-cream juga ke? "

caption

" papa nak pergi kerja dulu ye.. anak papa jangan nakal2 tau.."


caption

sedapnya dia tidur di pangkuan papa dia..=)


caption

" papa ni bucuk lah..mesti belum mandi lagi ni.."



" Imaan & Tiara..jom ikut papa shooping.. "


Sumber: Twitter Sazzy Falak..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

15 comments:

cik najihah said...

alahai comelnye...
geram pulak..papa die hensem

kotak bulat said...

sweet nya..papa dy xmalu pun nak gendong ank dy cmtu kan.

KuNanGKuNanG said...

papa contoh ni...:)

Cik Elyn said...

ko x tengok nona semalam.. kalo ko tengok ag geram tau!

risa said...

wahhh so sweet lah derang neh..
siap pakai babywearing tuhh memang suami misali neh..kan kan

CikNyz said...

comeynyer..............

Miss Y and Her World said...

sweetnya. bapa yang penyayang. mesti Sazzy bangga dapat suami macam ni. tak kisah nak kendong anak depan public ;)

Menangis Di Atas Pelamin

aizamia3 said...

adillah.. sazzy dah bawak perut, la ni en. suamiler pulak.. ;)

Halimatun Sa'adiah said...

nk sgt ank kembar cm dorunk neh..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sgt cumillll

.m y z. said...

haha comelnyaa. tak lemas ke bby dorang duduk dalam kain tu? hee.

YAYA AZURA said...

lama menunggu sekali terus dapat kembar..bestnye!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehehe, alolo, sweetnya kembar. boyh girls ke? iman and tiara? or iman boy tiara girl??

Terbang Bersamaku said...

comelnye....bestlah dpt twins...

cik azeya said...

seronok tengok. penyayang gile laki die ni. baguslah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...