Thursday, July 7, 2011

Video pernikahan TOMOK & AYU

assalamualaikum u ol..


hari ni KIC nak cerita tentang penyanyi yang baru bergelar suami..
sapa lagi kalau bukan Tomok..
dia telah bernikah dengan gadis pilihannya pada 1 Julai lalu..
KIC pun ada cerita tentang ni sebelum ni..
banyak gambar2 menarik kat situ..
nak tengok korang klik lah ye..



tomok dan ayu dalam persalinan jawa..
sama cantik sama padan..


ok lah..sekarang KIC nak tunjuk korang video majlis pernikahan tomok ni..
sape2 yang belum tengok tu boleh tengok kat bawah ni..
sangat2 meriah tau..KIC tengok pun jeles je..=)




pada yang tak tau tu, KIC nak bagi tahu sikit..
Noh Hujan dan juga Tomok ni bernikah pada hari yang sama, 
reception pun pada hari yang sama dan 
kedua2 pengantin perempuan lebih tua 5 tahun dari pasangan mereka..
satu fakta yang menarik kan..=)
semoga pasangan ni bahagia hingga akhir hayat..
sebelum ni pun KIC ada post tentang video akad nikah Noh Hujan..
jom tengok..

sumber: tweet2 Tomok

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

7 comments:

cik najihah said...

ala.....
makin frust ni..hihi

CikNyz said...

AII PUN FRUSTSSSSSSS NI.....WAH KIC RAJIN BEBENOR KAMU UPDATE PASAL ARTIS2 NI EK...AII LIKEEE

dilazfamily said...

bahagia sungguh mereka nie.
KIC Dilaz nak minta tolong vote boleh
Cara-caranya:

1. Like Page https://www.facebook.com/pantai.hospital.ayer.keroh

2. Like Gambar QISTINA

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150269072233407&set=a.10150269064993407.344317.378265923406&type=1&theater

3. Tinggalkan komen di page gambar

Cik Elyn said...

da kawen da die erkkk... ingat ag dulu die nyanyi lagu sejarah mungkin berulang. hehehehe.

Asyraf Arif said...

kahwin dah jutawan sorang nie. lawo pulak bini. haiyooo ! jeles -.-

.:|kamaryeah|:. said...

so sweet diorg nie~
semoga diorang kekal ke akhir hayat~
amiin~

eB ezrin said...

video x leh tgk.. tapi lawonyer dorang tuh... mmg padan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...