Monday, July 25, 2011

Blogger Ni SEPUPU Saya..

assalamualaikum u ol...


haaaa..mungkin ada yang dah tau..
mungkin juga ada yang tak tau..
so dengan rasa berbesar hati KIC nak memperkenalkan 
sepupu KIC yang sama2 bergelumang dalam industri blog ni..huhuhu..
sebelum ni KIC tak pernah pun bagi tahu yang blogger ni sepupu KIC..
saja diam2..tak nak kecoh2..
sekarang pun bukan KIC nak kecoh2 ye..
cuma nak bagi tahu je..=)
kami memang agak rapat..
ada blog kami lagi rapat..huhuhu..

mungkin dia pun terkejut KIC buat entri pasal ni..
dengan mulut terngaga agaknya..
tak pun dengan muka tersenyum..
harap dia tersenyum lah sekarang ni ye..huhu



haaa..kenal tak yang baju purple tu..?
itu lah cousin KIC..
yang baju biru tu dah tentu KIC..huhu

blogger yang KIC maksudkan ni adalah MISZ ELYN..
jom terjah blog sepupu KIC ni..=)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

4 comments:

cik najihah said...

sepupu sepapat dlm dunie blog heee..

zeeLa-AtiE said...

waa dua due cun =-=

Cik Elyn said...

wahahahahaha... dah tercengang dah nie... dush! malu ahhhh! hik!

Ms Shake a.k.a Sara Akasha said...

memeriahkan dunia blog :)
Nak tanyer pd sape² yg tahu cmne nak wat link gmbar yg kat atas tu..(Anda Mngkin Juga meminati)..ade sape² leh tlg ajarkan x???pls² help me...
sila la visit my blog (optinal) createsendiri.blogspot.com..tq:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...