Saturday, July 30, 2011

Gambar PERSANDINGAN Nurul Syuhada & Raja Amir

assalamualaikum u ol..


KIC sangat tertarik dengan selebriti yang baru berkahwin ni..
sapa lagi kalau bukan pengacara Majalah 3 ni..
Nurul Syuhada Nurul Ain bersama suaminya Raja Amir..
mereka telah bernikah pada 17 Julai 2011..
masih dalam mood bulan madu..
sangat2 sepadan kan mereka berdua ni..
korang perasan tak muka pasangan ni memang ada iras kan?..sama je..
bagai pinang dibelah dua..
KIC suka tengok gambar ni..
terserlah kebahagiaan pada wajah pasangan raja sehari ni..






Sumber gambar: Mangga Online

Jom join GA dari KIC...=)
klik SINI..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

9 comments:

PORUMAN said...

cantik la nurul ni....syg skali die x kawin aku..

Terbang Bersamaku said...

sweet couple...muka pun ade iras2...semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

NisaAdnan said...

cantiknyaaaaa nurul. muka diorg pon sama :)

Wani said...

suami dia kaya wooooooo **

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

yo la, muka depa sama ;) sweet, padan. hope depa kekal la kann ?

Princess Feyqa said...

sweet lah mereka nie :)

cik azeya said...

untung jadi dia. boleh goyang kaki, duduk dekat rumah.. hahah

Liyana Aziz said...

cantik dan sepadan! sweet sangat!

saiazuan said...

sama cantik sama padan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...