Sunday, July 24, 2011

ASHRAF SINCLAIR Bersama ANAK dan ISTERI

assalamualaikum u ol...


KIC suka betul tengok gambar budak kechik yang comel2 ni..
so sekarang ni nak share dengan korang gambar anak 
Ashraf Sinclair dan isterinya, Bunga Citra Lestari..
memang tak dinafikan..anak mereka ni sangat comel..
tengok lah sapa ayah dan ibunya kan..
nama pun nak best je..
Noah Sinclair, tu lah nama anak pasangan artis ni..
ok lah..jom kita layan gambar2 family mereka..

















p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

13 comments:

Cik Aish said...

comel gila..mcm anak mat saleh..tp maknya seksi sgt la..huhu

hamzah ian said...

aku tak tau lak dia ada anak .. huhu..

tapi cute owh

Liyana Aziz said...

auchhh, comelnyaaa!!! suka tengok gambar dia tdo.. hehehehe

cik violet said...

chomel.. ;D

aku dan segalanya said...

muka ikut mummy dia rasa nya...comel!!!

kusyi said...

waaaaaaaa!! comel2!!!

rara pinkmafia said...

comelssss nya.

me | is | aku said...

comel!

~syue syada~ said...

comel. nak baby gak.huhu

Irma A.Wahid said...

uishhhh..comel betol...ni yg jeles ni..(dulu suke giler dgn asraf ni) heheheh

amna said...

muka omputih. hiiihi.. comel si kechik tu,

Anonymous said...

comel baby ni time nagis,,,hehe

Anonymous said...

comel baby ni time nagis,,,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Singgah Sini