Tuesday, July 19, 2011

Giliran YASMIN HANI pula nak KAHWIN..

assalamualaikum u ol..


sekarang ni blog KIC banyak juga cerita tentang artis kan..
mula2 tak perasan juga..
sebab KIC share je apa yang KIC tau..
kadang2 berita semasa. ada juga kisah KIC, dan macam2 kisah lah..
saja kongsi2 cerita dengan pembaca blog ni..
tapi bila ada yang tegur blog KIC ni dah jadi blog hiburan ke?
mula2 KIC terpinga2 juga..
mula terfikir gak..betul ke?
ala..yang penting niat KIC nak kongsi apa yang KIC tau..
tu je..so kali ni nak cerita pasal artis lagi lah..huhu..
jangan korang boring dah lah ye..huhuhu...=p





dengar cerita pengacara popular Yasmin Hani, 32 tahun nak kahwin dah..
dah sampai seru katanya...=)
elok lah tu kan..umur pun dah makin lanjut..sesuai sangat lah mendiri kan masjid..
kiranya khabar gembira lah ni kan..
pengacara popular ni bakal menamatkan zaman bujang nya penghujung Oktober ni..
nak tau tak sapa yang berjaya menawan hati pengacara yang cantik molek ni..?
si jejaka ni adalah bekas pemain dram Black Rose, Shahrin Razali..
dia ni juga bekas suami kepada Ida Nerina..
haaa...dah kenal ke..?
kalau tak kenal, KIC bubuh gambar si jejaka ni juga..
jom kita baca apa kata Yamin Hani tentang berita pernikahan dia..










Yasmin Hani bersama bakal suaminya, Shahrin Razali..


bagus lah kalau dah bersedia kan..
tak kan nak membujang je kan..
apa2 pun tahniah KIC ucapkan..
moga majlis tu nanti akan berjalan seperti dirancang..
sama2 lah kita tunggu hari bahagia pasangan ni ye..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..


9 comments:

cik najihah said...

tahniah la..tapi main amik2 bekas laki org pulak kan huhu

saiazuan said...

waaa congrats to her...hehe ad prsan gk bnyk psl artis skrng ni..hehe

fyna said...

congrats.
bekas husband ida nerina e?
hurm...

Hans said...

ehhh...bekas suami ida nerina ke?
wah
baru tahu

Gadis Pantai Timur said...

walaupn dah 32 tahun..tapi beliau sgt canteek..

eB ezrin said...

x syiok ar jumper ida nanti eh?

kayrul-shah said...

tahniah..sweet couple

Cik Elyn said...

ensemnye bakal suami die 2... opsss!

Addin said...

secocok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...