Monday, July 11, 2011

Laaa..baru tengok TRANSFORMER 3 ke..?

assalamualaikum u ol..


semalam langsung KIC tak dapat nak update blog..
biasa lah semalam kan hari minggu, kaki KIC ni gatal lah nak berjalan..
so semalam KIC jalan ke Jusco Bukit Tinggi, Klang..
pagi2 lagi KIC dah gerak..
saja pergi awal..
takut jalan jem je macam hari sabtu..
dari Banting ke Jusco Bukit Tinggi tak lah jauh sangat pun..
aktiviti pertama yang memang KIC nak buat adalah tengok wayang..
tengok movie apa ye???
ha.....mesti lah movie Transformer 3..
orang lain dah ramai yang tengok..KIC pun nak tengok gak..
tak kan nak dengar korang cerita je kan..huhu





macam biasa wayang memang full..
nasib baik dah beli tiket tu awal2 dari hari sabtu lagi..
member belikan..
dapat lah seat yang ok sikit..
memang best lah..tak payah susah2 nak beratur..
kalau lambat beli sure full lah..
nak tau tak harga tiket berapa?
RM15....mahal tak?sebab hari minggu kot..
bukan 3D pun..kalau 3D agak2 berapa ye..?
hari tu penah tengok 3D gak movie lain..
tapi cuma RM19 je..
kat Alamanda Putrajaya..
minggu lepas nya..kawan KIC tengok Transformer 3D baru RM19..
emmmm...hari ahad juga..lagi lah movie tu baru keluar masa tu..
murah pulak...pelik....padahal tempat sama je..

kalau suruh komen pasal Transformer 3 tu, KIC tak berapa pandai nak komen..
tapi memang best lah..
lebih banyak aksi..
tak rugi lah bayar RM15 tu..walaupun bagi KIC mahal gak..
tapi bukan guna duit KIC pun..orang belanja..huhuhu...
untung la....=p

p/s: korang dah tengok belum???=p


18 comments:

kakchik@ella said...

KC tak tengok .. anak KC je tengok dgn kengkawan dia. KC pegi 'gym'. Hihi.

dilazfamily said...

mesti syok kan tengok transformers tu, betul tu.tiket asyik full je.ada pun dah midnite, susah sikit nak tgk midnite nie

saiazuan said...

eh, bkn 3d rm15? tgv or gsc?

Farah Shamsudin said...

huhu.. farah sendiri pn mana tgk lagi nii..

LuN@_aiDi said...

lom tengok lagi ler..huhuhu..best erk?!
kiWi ohh Kiwi!!!

diana said...

aa yang kata best ..
dan ramai jugak yang kata boring...
hhehehe

syashafie said...

untunglaa ada org belanja :P

Fariduddin El-Islam said...

haha bersih mcm transformers 3... =)

http://ridoma.blogspot.com/2011/07/bersih.html

puterinuraqiliah said...

mcm best jek transformer ni..

Nour Akmal said...

kakchik@ella :

sejak bila akak g gym ni?=)

Nour Akmal said...

dilazfamily :

akak g lah hari bukan weekend..

Nour Akmal said...

saiazuan :

tgv..mahal kan..?bkn 3d pn..

Nour Akmal said...

Farah Shamsudin :

nnt tgk ye..

Nour Akmal said...

LuN@_aiDi :

best gak lah..
KIC lynkn aje..=)

Nour Akmal said...

diana:

ada yg kata boring ke?mgkn sbb cite tu lama sgt kot..
smp 2 jam stgh..

Nour Akmal said...

syashafie :

untung gak lah..huhu

Nour Akmal said...

Fariduddin El-Islam :

bersih pn mcm transformer ke?huhu

Nour Akmal said...

puterinuraqiliah :

not bad lah..best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...