Tuesday, July 5, 2011

Shiha MENTOR 5 dah BERPUNYA

assalamualaikum u ol..




alamak..bergosip pula KIC ni ye..huhu..
saja je..bukan selalu pun kan...
nak share dengan korang tentang berita yang baru KIC terbaca ni..
wahhh..nampaknya Shiha Mentor dah ada buah hati ye..
diam2 ubi berisi..huhu..
ni yang gambar yang berjaya KIC jumpa..
korang fikir lah sendiri ye..=)



comelnya Shiha di samping kekasih hatinya..=)


sumber: Rentak Artis

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..


15 comments:

Salim Harmanain said...

melepas....

nabilfahmi said...

shiha curang...huhu

pRiNCe said...

prince dtg membaca entry....:)..jom bce entry terbaru prince..:)

[ Download ] Transformer 3 : Dark Of The Moon ( 2011 ) CamRip English
[ Pendedahan Eklusif ] Kita Ditipu Oleh Kewujudan Ular Kepala 5
[ Pendedahan Eklusif ] Bukti Justin Bieber Dah Hilang " Teruna "

kayrul-shah said...

ala nampak separuh jer muka shiha....org cantik mustahil takde BF

Hans said...

kacak pakwe dia

Ukur Baju Di Badan Sendiri

Apih El Nino said...

melepas lagi.

NuR si CiKGu RiBeNa said...

comel..
dia ni bkn dulu penah nak join af ke?

fyna said...

nak gambar yang full...
hehehe..
;)

cik najihah said...

shiha ni comel

Nurul Solehah said...

ensemlahh pkwe dye , jeles lak , hehe . =)

nelly said...

sweet giloo !

syashafie said...

sweet jeq pics uh.huhu

YAYA AZURA said...

manjanya shiha dgn BF dia....

dilazfamily said...

memang comel.oklah tu tak sorok dah ada buah hati.jangan sorok2.semoga bahagia selalu

rNesZaiNe said...

Yeahh ^.^
Bf dia anak kawan ayah rnes :)
Bagai pinang dibelah dua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...