Monday, July 4, 2011

Bila Datuk Siti dah pegang SENAPANG..

assalamualaikum u ol..

korang tau kan yang Dato' Siti sertai askar wataniah..?
jangan terkejut pula..
ni bukan main2 tau..
tapi betul2..ramai lagi artis yang terlibat..
haa..kat sini KIC nak update tentang berita ni lagi..
ada gambar terbaru tentang aktiviti yang Datuk Siti buat dalam program ini..


r54zt.jpg

" jaga2! Siti nak tembak ni.. " kata Datuk Siti..
alamak..dah macam askar betul ni..huhu..semangat betul..



Adib dan Ashraf, anak Datuk Siti pun join sekali tu..huhu..


amacam? ada bakat tak Datuk Siti ni?
wahhh..sejak jadi sukarelawan askar wataniah ni
semangat Datuk Siti makin kental nampaknya..
lembut2 Datuk siti ni pun, larat je angkat senapang tu..=)
caya lah Datuk Siti..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

9 comments:

Rozuan Ismail said...

wah,hebatnya datuk siti.tahniah,moga jadi pembakar semangat anak muda nak join askar wataniah

Hans said...

wah
gaya tu menembak tu 10/10
hebat

Juvana Episod 11

cengkerangcipot said...

wahh hebatlah datuk siti..
berat kot snapang tu..
tahniah2!! :)

Zuha said...

stylo!!! lepas ni jadi tentera jela..

hahahakz... :)

http://mat-jungle.blogspot.com/

Farah Shamsudin said...

waah! semangat datuk siti..cayalah!!

sifu im said...

gaya ade..tapi tembak x kena kot..haha

Fyqa said...

bagusla datuk siti ;)

cik najihah said...

stylo lah siti

.m y z. said...

ziema penah try angkat senapang masa hari terbuka kem tentera. pehhh berat gila kot T__T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...