Saturday, July 2, 2011

Gambar majlis PERNIKAHAN TOMOK..

assalamualaikum u ol..


sebenarnya KIC nak cerita pasal ni malam tadi lagi..
tapi tak sempat..
al-maklum lah..kedua2 artis ni pilih tarikh yang sama..
1 Julai 2011..
so KIC cerita satu2 dulu lah ye..=)
so sekarang KIC cerita pula tentang majlis nikah Tomok dengan pasangannya Rahayu..
sebelum ni pun KIC ada post tentang Tomok ni..
klik SINI dan SINI
jom lihat sekitar majlis pernikahan Tomok..



bagai pinang di belah dua..
sama cantik sama lawa..=)
majlis pernikahan ni berlangsung pada pukul 9.30 malam tadi..



Rahayu menerima mas kahwin sebanyak RM300 dan wang hantaran sebanyak RM12697.11



muka cuak Tomok semasa akad nikah berlangsung..huhu..
mengeletar tangan tu..



tapi dengan sekali lafaz, Tomok sah menjadi suami kepada Rahayu..
caya lah Tomok..=)




masa ditemubual oleh TV3...
sweet nya...=)


sumber: tweet2 Tomok

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..



10 comments:

Rozuan Ismail said...

erk,kenapa diorang pakai baju warna tak sama?memang trend ke?

sab said...

cantik wife die! tomok still nmpk muda kan.. :)

~syue syada~ said...

manisnya wife tomok !

OKED chokelat said...

hehe..tomok sejarah mungkin berulang dah kawen la...tp muka still cam bdk2 lg...=p cantik wife tomok

hazaikazulkafli said...

tu la padahnya bila muncul time kecik2..skrang dah kawen muka still nampak mcm budak2..so sweet..

BeloG MTT said...

Cantiknya wife dia..Sekali pandang macam Rozita Che Wan,dua kali pandang macam Lisa Surihani pon ada..Tapi dia memang cantekkkk ! :)

nelly said...

sweetnya dorang !!!!

**::CIKNUURUL::** said...

waaaa,dh kwen rpenyer,..thniah la btw,.hehe,.

LittLeMyRashMaLLoW said...

cantek laa wife dye 2...sweet sgt (=

~naddy~ said...

wife tomok sgt comell.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...