Wednesday, July 13, 2011

Dira Abu Zahar, Pengacara MELODI Bertunang..

assalamualaikum u ol..


tahniah lah kepada pengacara melodi, 
Dira Abu Zahar dah selamat bertunang semalam..
wahh..dalam diam je ye..ok lah tu..yang penting dia tak lah sorok2 kan..
Dira dan tunangnya, Helmi akan bernikah pada 11.11.2011..
pandai ambil tarikh cantik ye..
Helmi ni pun orang seni juga..
cuma di belakang tabir je lah..
dengar cerita, tunang Dira ni bekas kekasih pelakon Nasha Aziz..
ala...itu cerita dulu kan..dah lama pun berlalu..
apa2 pun kita doakan jodoh mereka berdua ni kekal hingga akhir hayat..=)



Dira bersama tunang, Helmi..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

9 comments:

zeeLa-AtiE said...

owh saya pikir dira ni dah berkahwin..rupanya baru bertunang..lol:P

Nour Akmal said...

zeeLa-AtiE:

dia ni janda sbnrnya..dh ade anak sorg pun hasil perkahwinan yg dulu..
suami dulu pn artis jgk klu tak silap..

~syue syada~ said...

dlm diam2 ye.. rasanya,agk baru lg kan dia menjanda.dah bertunang dah..xpelah, dah jodoh dia.. :)

Farah Shamsudin said...

tahniah untuk merekaa..

Hans said...

yups
dira sebelum nih pernah berkahwin
dan ada seorang anak
owh
dengan mamat nih ker
den ingat dgn lagi sorang
tq share
:-)

Puan tia said...

dahsyat artis skang ni..cerai sekejap dh kawin lain..

adeeb khairudin said...

uii. lajunye jodoh die. bukan bru je ke cerai? huhu. papepon semoge dira bahagie ke akhir hayat :) follow sini :)

shaliza khairi said...

suke diraaa. . . hee.

Addin said...

laa tak tahu la pulak dia dah divorce . huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...