Friday, July 15, 2011

Blogku belum popular..

assalamualaikum u ol..




hari ni KIC update entri dengan menjoinkan diri 
dalam segmen blogger hebat LULU PAGES ...
macam best je segmen ni sebab blog KIC ni belum popular pun..
tak ramai pun yang kenal blog KIC ni..
so mungkin dari segmen ni KIC dapat promote blog KIC ni melalui blog LULU..
korang nak join klik SINI ye..


10 comments:

syAzAnA said...

pemesss kot! haha


Copycat paling terhebattt!!

izwanyusof said...

same goes with my blog too.. :D

cottonlady said...

cam syok jer segmen nih~

syashafie said...

popular jeq laa blog KIC :D

nelly said...

1 day akan femes .. :)

Marina said...

Blog tak popular datang melawat...

Jom melawat blog tak popular
Blogku Belum Popular

et said...

salam

dtg jengah sini

japilla said...

jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

norhatizahmohamed said...

datang melawat :D

Fara said...

menyinggah di sini dari segmen yg sama..salam kenal..jom singgah ke blog ku juga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...