Saturday, July 16, 2011

Segmen Kenal Blogger Sampai Juling

5assalamualaikum u ol..

KIC nak join segmen Cik Najihah ni..
blogger ni rajin sangat lawat blog KIC..
so hari ni KIC nak join segmen blog dia pula..
jom kita join ramai2 n support blogger ni..
segmen yang best dan sesuai pada blogger yang nak tambah kawan..
korang nak join klik SINI..



  • nama pemes: tak ada nama pemes lah..tapi kalau dalam blog ni lebih dikenali dengan nama gelaran ' KIC '
  • study kat UPM, Serdang..satu tempat pengajian dengan penganjur segmen ni, Cik Najihah..tapi sampai sekarang tak pernah jumpa lagi kan..?huhuhu...
  • kata2 untuk CN: moga 1 hari nanti kita dapat jumpa ye..huhu..moga CN berjaya dalam dunia blog ni..HIDUP CN...! huhu...=)


5 comments:

cik najihah said...

tq for joining KIC!
next sem kite jumpe okeh..hihi
happy blogging tau

hira said...

hehe. singgah sini. salam perkenalan :) saya pun upm juga. huhu

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

ninie_azriena said...

singgah cnie ye..
salam persahabatan dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

Salam ziarah perdana,

Segmen Kenal Blogger Sampai Juling membawa saya ke sini...salam perkenalan berutus senyuman :)

http://suteraqaaseh.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

Aimifiqa said...

Salam ziarah sini~ Singgah dari Blog Cik Najihah. Salam pkenalan. Keep it in blogging! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...