Saturday, July 16, 2011

Gambar Majlis Penikahan Farah AF2

assalamualaikum u ol..

semalam KIC ada post tentang Farah AF2 dah selamat bernikah..
nak tau lebih lanjut tentang majlis pernikahan Farah ni, klik Farah AF2 Nikah Hari ini - 15.07.2011...
masa tu KIC tak ada lagi gambar terbaru pernikahan diaorang ni..
so sekarang nak share dengan korang semua gambar2 menarik sekitar majlis pernikahan Farah ni..
sangat2 cantik Farah masa tu..
si jejaka pun apa kurang nya..
bergaya penuh segak dan tampan..=)
sangat2 sweet mereka ni..












amacam...?sweet kan..?
tahniah Farah...
moga menjadi keluarga yang sakinah, mawaddah, warahmah..
suka tengok Farah sejak dia dah bertudung ni..makin2 cantik lah pula..=)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

8 comments:

PinKy MoMMa said...

thanx share gmbar ni dik :)
tahniah utk farah..hubby dia mcm anak mami kan..segak!

moga mereka bahagia hingga ke akhirnya..aminn

dilazfamily said...

memang sweet.selamat pengantin baru farah

mizzkechique said...

sweetnye...
mekaseh share info n gmbr... =)

Yuyu Musa said...

sangat berseri2 farah...sweet bila dia pkai tdung macam tu

oPiE iSa said...

Sweetnye...
kelakar tgk muka laki tu time dia sarung cincin.. muka mcm nak kacau farah. haha


Entri Terbaru Saya : Personaliti Berdasarkan Punggung!;
Day 6 30Days Blog Challenge..

Boleh tolong komen Sini?
Hehe..

ika said...

hope berkekalanlah mereka..

cute rasberry said...

terserlah kecantikan farah n mr.hubby farah, tengok hidung n muka dah taw dah org penang

nelly said...

so sweet !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...