Saturday, July 2, 2011

COMELNYA Anak ERRA FAZIRA..

assalamualaikum u ol..

sangat comel anak artis yang KIC minat ni..
sapa lagi kalau bukan Erra Fazira..
anak dia memang cute..
tengok lah kan sapa mak dengan ayah nya kan..
geram sangat2 KIC tengok gambar anak dia yang ni..
kata Erra, " ini lah dia bakal PM kita pada tahun 2050 nanti.. " huhuhu..
sweet kan..
tengok gambar anak Erra yang ini pun nampak genius kan..
tak mustahil..
boleh jadi pemimpin 1 hari nanti..
sapa tau kan..=)


caption

ni lah dia gambar terbaru Engku Aleesya..
memang comel..=)
KIC nak jadi kakak angkat Aleesya boleh tak...?huhuhu..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

18 comments:

Rozuan Ismail said...

sangat comel.huhu.mak dia pon dh cntik kan

sumaiyah mokhtar said...

hehehe photostd muka era ni :)

~syue syada~ said...

wah..da besar ye, comel. ada muka cina ckit heee~

Anonymous said...

comel gila !

fyqa said...

comel gila!

risa said...

comel sangat2..chinese look!

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

comell sgt, dulu msa kecik2 biase je, dah besarr comeyy !!

**::CIKNUURUL::** said...

weeeeee,comelnyeee engku aleesya,..rsenye cm bruuuu je lg die baby aritu,.skali dh besa dh,.comel cm erra,.

berita sengsasi said...

WAH!!! dah besar dah!!

syashafie said...

comel ! :DD

nelly said...

adoi .cam cina !!
comel giloo !

LittLeMyRashMaLLoW said...

comelnyer...
cam korean look...=p

CikNyz said...

ciknyz mmg minat sgt kat erra...teringat kenanagn manis time jumpe erra dulu....comey sgt Engku Aleesya..mcm mama dia..

cik azeya said...

comel gile! semoga jadi budak yang baik.. huhu

Mila Ahmad said...

macam rupa mak dia kan?

Izyan Yan Cinnamon said...

ehhh sangatttt comel mcm ank cina..putih..

nurr said...

super cute! mesti makan besar makin cute...ms kecik2 dulu biasa2 je

iyka syafika said...

anak erra da mkin comey da.klau dulu anak dye mse baby..kurang comey..tapi skrg.bile da bsr.da ikut jejak mama dye da

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...