Tuesday, July 12, 2011

DATUK SITI minat motorsikal berkuasa tinggi

assalamualaikum u ol..

korang tau tak Datuk Siti Nurhaliza ada hobi baru..
Datuk Siti sekarang ni sedang berjinak2 dengan dunia motosikal berkuasa tinggi..
macam best je hobi baru Datuk Siti ni..
lembut2 Datuk Siti ni jangan ingat dia tak minat aktiviti lasak ye..
hobi baru ni dikongsi bersama suami tercinta..
wahhh..sweetnya..
dapat lah mengeratkan hubungan tu kan..
luangkan masa bersama2..
jom layan gambar Datuk Siti dengan hobi baru ni..












wahhh..kemain lagi Datuk Siti sekarang ye..
apa2 pun memang hobi yang best lah..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

7 comments:

kayrul-shah said...

aikk siti pun dah terjebak ngan motorsikal besar...

cik najihah said...

walamak..
terbaik lah dato ct..
sume adoo

saiazuan said...

siti buat apa pun stylo kan hehe :D

anda dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

Hans said...

wahhhh
sempoi dato siti
:-)

Lirik Lagu Babak Pertama (OST Juvana) - Drama Band

Farah Shamsudin said...

die banyak duit.. apa pun boleh..:)

Nurul Solehah said...

fuhlamak ! samala hobi kita datuk siti , hehe ;)

.m y z. said...

mcam tak percaya je datuk siti terlibat dengan motor kuasa tinggi ni. ahha. mesti sweet sbb dorang suami isteri berkongsi minat yang sama ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...