Friday, July 22, 2011

SALIH YAACOB Dapat ANUGERAH Sebab Kahwin 4

assalamualaikum u ol..


mood update blog ni..huhu..
sebelum pergi kerja nak godek2 blog ni dulu..
tengok apa yang patut..
so tibe2 nak kongsi dengan korang tentang pengacara dan pelawak yang makin popular ni..
lagi2 tentang perkahwinan terbaru dia ni..
sapa lagi kalau bukan Salih Yaacob..




kira tak rugi juga lah dia kahwin 4..
sebab dia bersama isteri2 nya nanti siap dapat anugerah tu..
anugerah dari kerajaan Kelantan..
KIC tak pasti pula jenis anugerah tu..
tapi anugerah tu berkaitan contoh poligami yang baik..
wahhh..dahsyat kan..
kahwin ramai pun boleh dapat anugerah..
mungkin sebab bukan sekadar kahwin..tapi sebab ikut hukum2 islam juga..
kira nya anugerah ni sebagai penghargaan lah pada Salih dan juga isteri2 nya
sebab mampu menguruskan rumah tangga dengan baik walaupun berpoligami..
untung lah SY ni..terbaru ni dapat isteri cantik..
lepas tu dapat pula anugerah..




KIC pun malas nak komen panjang lebar tentang cerita ni..
sebab isu kahwin 4 kan..
huhuhu...korang paham2 je lah ye..
tapi untung lah SY dapat isteri2 yang faham diri dia..=)

apa2 pun tahniah sebab bakal dapat anugerah dari kerajaan Kelantan..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

8 comments:

miss nana said...

salam..tu lah..anugerah mcm tu pun ada gak ehh..hehe

mrs redzuan said...

anugerah apala gaknye ek. pengamal poligami mithali ke huhu

Rozuan Ismail said...

wah,x semua orang dapat anugerah tu ye.

eB ezrin said...

hmmmmmmmmmmmmmm... eB anti poligami ;p

kayrul-shah said...

untungnya..lepas nie mesti ramai yang nak berpoligami...hhehehehe

cik siti said...

ingat hukum dan sbb2 poligami. rezeki SY kat situ. :)

kakchik@ella said...

waaa .. hrp2 suami2 yg beristeri lebih dari 1 pasni sume 'I follow U Abg Salleh' .. Untung2 dpt gak award nih. hihi ..

Hasrul Hazrin said...

I follow u abg salleh..
kalu aq mampu sekalipun, aq xpasang 4.. he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...