Friday, July 8, 2011

NORMAN & MEMEY bakal nikah 24 SEPTEMBER

assalamualaikum u ol..




saja nak cerita pasal pasangan ni walaupun KIC tak berapa suka..huhu..
pasangan sejoli Norman Hakim dan Memey bakal mendirikan rumah tangga pada 24 September ni..
Mereka tengah membilang hari lah nak disatukan..
wahh..mesti Memey tak sabar2 dah ni..
berdebar pun ye..
sibuk lah dengan persiapan kahwin dia ni nanti..

perkahwinan mereka ni nanti berkonsepkan perkahwinan dalam taman moden..
ok lah tu ramai yang nak menaja..
murah rezeki..jimat pula tu kan..
tak payah kuar belanja banyak2..=)
kita doakan je lah semuanya berjalan dengan lancar..


sumber: mStar online

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

5 comments:

アヌム ちゃん said...

tak suka depa ni.isk2

نور عملينا زهافيرح said...

sme la . xske jgk -.-

oPiE iSa said...

ish,dah skrg baru nak kawen, dah lame menyundal, baru nak kawen. Menyampah saya. memang tak suka diorang.. grrr!

Entri Terbaru Saya : Saya bergambar dengan artis korea


Boleh tolong komen Sini?
Hehe..

Miss Y and Her World said...

bauslah tu. cepat-cepatlah kahwin. dah muak dah asik cerita diorang je. rasanya dari tahun lepas lagi dah dengar. tak gak kahwin-kahwin.

Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

NuR si CiKGu RiBeNa said...

igtkan nak kawin dlm masa terdekat
siap amik gamba utk kad kawin bagai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...