Thursday, July 14, 2011

EKIN mengandung - MAWI bakal jadi AYAH

assalamualaikum u ol..




mungkin ramai yang dah tahu tentang berita gembira ni..
Mawi bakal menjadi ayah..
tahniah lah Mawi..
ni lah saat2 yang di tunggu2 oleh Mawi dan Ekin..
sebelum ni rezeki anak tidak menyebelahi mereka sebab Ekin pernah gugur 2 kali..
lagipun dah 3 tahun mereka ni kahwin..
mesti impikan tangisan bayi kedengaran dalam rumah mereka.
jom kita baca apa kata Mawi dengan berita gembira ni..=)


"Kami berjumpa doktor dua minggu lalu, selepas mendapati kitaran haid Ekin tidak stabil dan doktor mengesahkan Ekin hamil 7 minggu. Dia dinasihatkan agar banyak berehat bagi menjaga kandungannya. Lagi pula dia pernah mempunyai sejarah keguguran dua kali. Namun saya tidak berani untuk bercakap banyak kerana ia masih lagi terlalu awal untuk diperkatakan sebab dalam tempoh seawal itu macam-macam boleh terjadi. Alhamdulillah, saya sangat bersyukur dan gembira. Ini mungkin rezeki selepas menunaikan umrah pada bulan April lalu. Saya berharap peminat dan masyarakat mendoakan agar semuanya selamat" 


sama2 lah kita doakan semoga kandungan Ekin sihat..
nak juga tengok bayi sulung dalam keluarga Mawi ni..=)
bukan apa, sebab Mawi belum dapat anak lagi,
macam2 gosip buruk yang melanda rumah tangga pasangan ni..
kesian kan..
apa2 pun kita doakan rumah tangga pasangan ni sentiasa bahagia..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..


14 comments:

syashafie said...

waaah. da mengandung upenya :)

KuNanGKuNanG said...

doakan yg terbaik tuk mereka..:)

jom join GA ni:

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html

hati pengembara said...

wah...dh nk jd ayah dah si botak ni...hahaha

jom follow....hati pengembara

dilazfamily said...

sungguh bahagia mereka berdua.moga sihat selalu

saiazuan said...

congrats mawi :)

najihah sahami said...

waaa..semoga semuanya selamat..sian diorang. besar dugaan.

Gelugoq said...

follow sini

HAJAR AZMAN :| said...

ntah2 diorg dpt ank kmbar. hee :)

Hans said...

moga kandungan ekin ni sihat dan selamat dilahirkan nanti selepas mengalami 2 kali keguguran sebelum ini
amin

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

Aida Azryn said...

wah! tahniah utk mereka. :)

Farhana Jafri said...

harap2 yg kali ni pny mnjadi.. ksian diorang asyik ggur je.. msti comel anak diorang nnti.. hik3

AyiLarimA said...

Mira membalas "Nostalgiaku di kampung" : memang best klau ade kmpung ni.. rase laen nye dari dduk bndar.. nnti Mira bwak Akmal balik kampung Mira, nak?? hihih.. mekasih singgah blog Mira :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/07/nostalgiaku-di-kampung.html

nurul said...

waaaa sya bru dpt tau ni...taniah to mawi n ekin...

Addin said...

congrats ~ rezeki ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...