Saturday, July 30, 2011

Majlis Cukur Jambul Anak Jimmy Shanley

Assalamualaikum u ol..


macam2 kontroversi tentang pengacara terkenal, Jimmy Shanley ni..
tapi apa2 pun KIC bukan nak cerita perihal rumah tangga Jimmy ni..
sebab kalau tak tahu, baik jangan tulis kan..
so yang tahu dan jelas je lah kita tulis..
so KIC nak tunjuk gambar terbaru anak Jimmy semasa majlis cukur jambul, 
Zahrah Shanley di kediaman bapa mertua Jimmy, Datuk Suhaimy & Datin Muniroh..
majlis ni pun sebenarnya ada kontroversi gak..nanti2 KIC cerita lah..
tapi kali ni KIC cuma nak tunjuk gambar anak Jimmy yang comel ni..












ehsan gambar : ohBulan

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...