Saturday, July 23, 2011

Anak RITA RUDAINI dan AIDIL

assalamualaikum u ol..


KIC tertarik dengan kata2 Rita Rudaini di Twitter nya..
sangat2 sweet..
dah lah anak2nya comel2 belaka..geram KIC tengok..
walau banyak ranjau yang berduri yang harus di tempuhi..
tapi Rita tetap bahagia di samping suaminya, Aidil Zafuan..
moga kebahagian mereka ni berkekalan sampai bila2..
so kat sini KIC ada selitkan gambar terbaru Rita dan juga 2 orang hero dalam hidup Rita..
sapa lagi kalau bukan Airit Rayyan Rizki dan juga Airit Rafqa Arjuna..
jom layan gambar terbaru anak2 Rita dan Aidil ni..
comel...=)




k2sjy.jpg













comelnya anak pasangan ni..
suka sangat tengok Ryan dan juga Arjuna..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

14 comments:

Firdnurjue said...

suka tengok pasangan nie..weeeeeeeeee..i like...:-)

cik wanie Lovela (CWL) said...

folow ini blog comei! semua pic

zeeLa-AtiE said...

aidil zafuan la sgy..
zaquan adha adek dia..
sgt sgt sgt comey...yg sulung cm muke zafuan la..

AyiLarimA said...

sangat comel anak psngn rita ndn aidil ni.. rse mcm nk cubit2 je ppi bby boy yg second ni.. cute !! :)

Hans said...

comel2 anak diorang
:-)

Terbang Bersamaku said...

comelnye baby2 diaorg....sy doakn semoga merekaterus tabah & sabar dlm menghadapi sebarang dugaan..dan keal sampai bila2..

iMBobo said...

comel..nk satu mcm tu! hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dh ada anak rupanya.... semoga terus berbhagia bersma suami n anak2:)

Farah Shamsudin said...

cumil anak rita nii..

Addin said...

comel :)

pasangan bahagia . insha Allah . semoga mereka kekal :)

Adzriel @ Liza AB said...

comelnya..moga depa bahagia 4ever.

Irma A.Wahid said...

mereka sgt comel

Eryati said...

harap mereka bahagia hingga ke akhir hayat...

Teratak Zaffendi said...

Muka anak sulung mcm muka hubby dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...