Thursday, July 21, 2011

Jom kenal BOTAK (Juvana)

assalamualaikum u ol..



korang mesti tau mana satu Botak kan..?huhuhu..


pada yang mengikuti drama TV3 - Juvana..
pasti kenal pelakon yang melakonkan watak 'Botak'..
memang bagi impak lah pada penonton drama bersiri Juvana ni..
dia ni kiranya pelakon baru gak lah..
bakat nya di cungkil dari drama yang menampilkan budak2 jahat..
Botak ni kira otai lah..
tengok muka dia pun ganas je..nak senyum pun susah..
kalah 'Mail Lambung'..huhuhu..
makin popular lah pelakon ni sekarang..
sikit2 cakap pasal Botak ni..
tu namanya lakonannya berkesan lah kan..


korang nak tau tak serba sedikit tentang pelakon yang membawakan watak 'Botak' ni..?
watak Botak ni memang berlainan benar lah dengan perwatakan pelakon ni sebenarnya..
jom kita kenal2 dengan pelakon ni..




nama sebenar pelakon ni Johan Ariff Asari..
berumur 25 tahun..
Johan ni berasal dari Pulau Pinang..
tapi sekarang rasanya dia menetap kat area Selangor..
kalau korang nak tau, Botak ni merupakan graduan dari Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM)
dan dia ni juga pernah belajar tahfiz selama 2 tahun kat Indonesia..ehem2...... =)
















sumber gambar : Facebook Johan Asari

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

13 comments:

AyiLarimA said...

sangat smart,, murah dgn senyuman pulak 2, x sangke laa ni BOTAK... :)

puterinuraqiliah said...

handsome gak 'botak' ni=.="

Aimifiqa said...

kiut jugak JOhan ni. aka BOTAK. hehe.

vampire and his lady said...

muka dia macam.....

Miss Pudding said...

hoho.. suka die ni~ ^^

http://sayasukalollipop95.blogspot.com/

saiazuan said...

heran tul ramai leh mnat dia ni.. huhu

Anonymous said...

wha....hensem tu....huhu

”cepat datang ke blog saya pulak!!!”

Cik Elyn said...

hensem jugak die nie kan. hihihihi :D

cottonlady said...

sweet gak kn botak nih,hri tue nengok dye dlm fuhh kat tv3~

cik najihah said...

hensem pulak bile ade rambut

Liyana Aziz said...

wah, ni memang habis habisan stalk si botak ni... heehehheheeh...

Umie Artoqiemie said...

kalau jadi calon suami ni kan. mmg cun ar. haha

siti asiah said...

salam kenal...cepat tol BOTAK femes kan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...