Sunday, July 24, 2011

Fesyen Rambut PELIK

assalamualaikum u ol..


KIC tertarik dengan gaya rambut ni..
bukan sebab KIC nak buat macam tu..
tapi sebab terpegun ada gak orang yang nak buat gaya rambut yang pelik2 ni..
so KIC search lah kat google tadi..
tak sangka lah ramai yang suka buat rambut yang pelik2 ni..
so korang tengok lah hasil yang KIC jumpa ni..
berkenaan rambut yang pelik..



sesuai untuk sesiapa yang suka curi2 tidur di dalam kelas mahupun di tempat kerja..



rambut yang boleh berlindung dari panas dan hujan..



agak seram tengok dari belakang ni..



rambut untuk fanatik bola sepak..



mudah nak tidur..



gaya rambut yang pelik lagi menjijikkan..



tak tahu  mana satu depan mana satu belakang ni..



gaya rambut yang boleh buat orang tersenyum..



smart juga ni..



gaya rambut alien..



jambul yang kononnya macho..



tak kenal mana satu bola mana satu kepala..



spiderman tengok pun terkejut ni..



corak yang memang sesuai di kepala yang macam ni..


mana satu gaya rambut pilihan korang..?huhuhu..
diaorang ni memang berani kan mencuba benda yang pelik2 kan..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

7 comments:

kay masingan said...

saya mau yang mudah nak tidur tu..:)

ijatkomeng said...

9 n 13 cam style..haha

Hans said...

no 2, 4 dan yg last menarik
hahahahaha

Sam Banjamin said...

pelik da amat berani... sape ade bran.. mari tiru...

farrahusna said...

wahhh ! hebadd . saya mau meniru laa .

myezatul aQma said...

hahahaha...
best la rmbut yang ke-5 buat org yang suka tdo dlm kelas
.ahahha

amna said...

kelakar la.. siap dgn color lak tu =.= huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...