Friday, July 8, 2011

Jom join Bloglist KECHIK ITU COMEL

assalamualaikum u ol..


TUTUP....!


untuk pengetahuan korang bloglist lama, KIC akan rombak..
ni kira nya KIC nak buat secara besar-besaran lah..
nak rombak semua..
yang best nya lagi..KIC akan review 5 blog yang bertuah..
bloglist ni akan dibahagikan kepada 2 kategori..
jenis kategori tu kemudian KIC akan bagi tau..
mudah je nak join..


Kechik Itu Comel


  1. sila letak header KIC ni..
  2. buat entry bertajuk : Jom join Bloglist KECHIK ITU COMEL
  3. sila nyatakan kenapa korang nak join bloglist KIC ni..
  4. paste link entri korang tu kat bahagian komen..

ok..itu je..mudah kan..?
macam yang KIC dah cakap tadi..5 blog bertuah akan KIC review..
so..tunggu apa lagi..jom lah join bloglist KIC ni..
tawaran untuk bloglist ni sehingga 8 Julai 2011..
lagi cepat korang join lagi bagus..
korang sebarkan lah bloglist ni..
ramai2 join lagi best..
dapat kenal kawan2 baru nanti... =)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

26 comments:

mrs redzuan said...

nak join tak..nak join tak..nak join tak...erk erk..fikir dulu..hihi..

miss aiai said...

na join lah..
bole tak?

Nour Akmal said...

mrs redzuan :

jom lah join..

Nour Akmal said...

miss aiai :

blh je lah dear...=)

miss aiai said...

yeah..!
bole join,,,

http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

POP said...

follow dan nak join :D

POP said...

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

lalalal :D

fathiahRAIHANA said...

1st time singgah cnie ^^
org bru bleh join tak ? hihi

salam pkenalan :)

CikNyz said...

ish2..pehal nak rombak pulak....ngah kering idea ni nak..tapi akn diusahakn gak buat entry untuk KIC..

YAYA AZURA said...

KIC ...yaya nak join la ..

YAYA AZURA said...

join!

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

fyna said...

KIC~ fyna da join.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

Dieya said...

Salam, baru terjumpa blog ni..hii salam perkenalan..saya menjoinkan diri http://hanyalahdihati.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html
TQ

AyiLarimA said...

Mira daa join segmen COMEL ni.. And Mira daa follow Cik COMEL :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

CikNyz said...

dah join.....

http://syazny7.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

syashafie said...

insyALLAH sya join nanti :DD

pelangi said...

http://pelangi-pelangidanbintang.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

na join ini bole ??

CIK SYAZ said...

http://syazzulkefle.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

Syaz dah join (:

dilazfamily said...

Dilaz join
http://dilazfamily.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

eB ezrin said...

wahhh... i lioke :)

^_^ Cik Ceria ^_^ said...

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

sy join ^_^

fazRina said...

nak join bole.....

http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

lady ainur swift said...

join jugaa !



http://lazybunnyslippers.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

Hans said...

wah
ekau pun buat segmen?
bagus2

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

Areliff said...

join sini :)
http://www.areliff.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

Azura Mendezz said...

Xtaula sempat join lg ke x ni..bru td nmpk post ni kt page kwn.. =)

http://azuramendezz.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-kechik-itu-comel.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...