Friday, July 22, 2011

Gambar FAHRIN AHMAD bercuti di Disneyland, TOKYO

assalamualaikum u ol..

sapa yang tak kenal Fahrin Ahmad kan..
ala..pelakon yang makin popular tu..
KIC memang minat sangat kat dia..
tu yang bila tau dan dapat gambar Fahrin bercuti, terus upload kat sini..
untuk tatapan KIC dan korang semua..
ehem2..makin hensom dan ceria Fahrin sekarang..
murah rezeki kot..yela..tawaran berlakon ada je..
sekarang ni Fahrin tengah hot dengan cerita Suria di Cordobo..
kat Astro Prima setiap hari selasa, jam 9 malam..
jom pakat ramai2 tengok drama hasil lakonan hebat Fahrin Ahmad ni..
fuhhh..siap promote lagi ni..
ok lah..jom layan gambar2 Fahrin Ahmad kat Disneyland, Tokyo..

























wahh..bestnya Fahrin bercuti kat negara orang..
KIC tengok pun jeles..huhu

Sumber: Tweet2 FA

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

9 comments:

saiazuan said...

bnyk tul duit dia ni.. huhu

Liyana Aziz said...

uit, minat FA jugak ek? sama la kita... ehehehhe... untung kalau pergi dengan dia.. erk... =)

アヌム ちゃん said...

FA cuti dgn sapa tu..huhu

Rozuan Ismail said...

dia cuti sorg2 je ke?

Nour Akmal said...

saiazuan :

biase lh..artis kan..huhuhu

Nour Akmal said...

Liyana Aziz :

huhu..mmg minat dia dr dlu..huhu

Nour Akmal said...

アヌム ちゃん :

tak tau lah..huhu..sorg je kot..=p

Nour Akmal said...

Rozuan Ismail :

tak pasti lah wan..mgkn kot..tp tak kan lah sorg2 je..msti ade teman tu..

A to Z Lyrics said...

seronoknyaaa dapat bercuti dsana... x gitu fahrin~ 'ko mmg laa syok dapat cuti..' aku.. hahahaha! ntah bila laa nak p sana.. lain laa fahrin nak support skali kan...! toink toink toink!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...