Monday, July 11, 2011

Bila LISA SURIHANI jadi ASKAR..

assalamualaikum u ol..


korang tau kan yang pelakon cun, Lisa Surihani join askar wataniah..?
sebelum ni pun KIC ada cerita tentang artis2 yang join askar wataniah ni..
tentang Bila Datuk Siti Dah Pegang Senapang pun KIC ada cerita juga..
siap gambar lagi..nak tengok korang klik link tu ye..

so hari ni giliran Lisa Surihani pula..
nak tunjuk gambar2 Lisa sepanjang menjalani latihan askar wataniah ni..
yang penting Lisa tetap cun tu..huhu..
kalau orang dah cantik berpeluh tengah panas pun nampak cantik juga kan..
Lisa kan natural beauty..=)
jom layan gambar Lisa ni..



berdiri tegak..!
wahh..ada gaya ni..



" boleh tahan berat juga senapang ni " kata lisa dalam hati..huhu



" muka aku tetap cun kan? " huhuhu



masa ni senyum pun tak leh dah..kena serius..huhu..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

12 comments:

cik najihah said...

alalala...comelnye...
macam kanak2 je..

fiq. said...

kurus kot, kalau nak masuk askar betul2, lepas tak?

Cik Aish said...

untung la abg2 askar tu dpt train lisa surihani..huhu

AfifthzAnuar said...

hahah.macm org x betul je diorg ni..macam org asli pun ader..

saiazuan said...

huhu untung la yusri~

#improvefilmtitlesbyaddinginmypants
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

OP Shahfieq Daniel said...

hahaha
urm abg askar tu sumeh khusyuk ke kawad??

ain revival said...

dia sangat cunnn!

eB ezrin said...

comeinyer ;p

Farah Shamsudin said...

seronokla abang2 askar tu ekk..

syashafie said...

da ramai artis yg join wataniah ni.huhu

Acai Rainbow said...

dia tetap comel ...
kan ? :D

Addin said...

wahhh tetap cun melecun ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...