Tuesday, July 12, 2011

Selama Aku Berblogging..

assalamualaikum u ol..



pejam celik, pejam celik dah genap 6 bulan KIC berblog..
selama 6 bulan juga lah tercipta blog Kechik Itu Comel..
blog ni masih belum dikenali pun..
masih baru..masih banyak lagi yang KIC kena belajar..
orang cakap baru setahun jagung..tiang blog pun tak kukuh lagi..
tapi KIC nak semakin hari blog KIC ni makin baik..makin berkualiti..
senang ke?mungkin senang bagi blogger lain..
tapi agak sussah untuk KIC..
bukan senang kita nak tarik pembaca..
lagi2 yang setia..
tapi KIC akan cuba yang terbaik..


dalam 6 bulan ni juga lah KIC banyak terima kritikan dan 
juga teguran dari pembaca blog KIC..
agak terharu juga lah sebab blog picisan macam ni ada yang ambil berat..
tak salah kalau kita ambil kritikan tu secara positif kan..
mungkin ada yang suka blog KIC dan 
ada juga yang memang tak suka dengan blog ni..
tapi KIC akan cuba buat " tak suka tu menjadi suka " ....=)
tiap blogger ada kelemahan dan kelebihan nya dan 
KIC bersyukur sangat sebab ada juga yang nampak apa yang KIC cuba sampaikan..
moga blog KIC ni diterima oleh semua pembaca blog..
KIC harap apa yang cuba KIC sampaikan dapat diterima..
apa2 pun terima kasih kepada yang menyokong blog KIC dari belakang, tepi, tengah, atas, bawah
dan juga secara diam-diam selama blog KIC ni diwujudkan..
KIC hargai sangat2..=)
sayang korang semua..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

7 comments:

tomato said...

tomato mai tempatt KIC ni ! selamat berkenalan ! hihi *mcm budak2 plak ;p

mrs redzuan said...

wah mudanya baru 6 bulan...bayi lagi...tapi KIC ni rajin berusaha nampak gayanya =)

.m y z. said...

ziema dah dekat 8 bulan berblog. mula daripada bawah. mmg susah. skang pun still susah jugak. kalau tengok blog lain, semua senang ke berjaya. tak macam my blog. hee~ goodluck KIC! teruskan semangat dalam berblogging :D

syashafie said...

go KIC ! :)

cik najihah said...

x pe...pas ni pemes la heee

Miss Y and Her World said...

saya pun blogger baru juga. sama-sama mahu mantapkan penulisan. mahu tarik pembaca. ;)

Tips : Cara Mudah Kantoikan Boyfriend Curang
Bila Perempuan Dah Hilang Minat Pada Kau

dilazfamily said...

semoga KIC semakin dikenali dan semakin berjaya.good luck 4 everything.you are the best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...