Wednesday, July 13, 2011

BLOG REVIEW

assalamualaikum u ol..

seperti yang KIC janjikan, KIC nak review blog yang bertuah..
sempena bloglist baru yang KIC buat minggu lepas..
so kali ni blogger yang bertuah adalah Yaya Azura..


Yaya Azura

ni lah dia header blog yang tersangat lah comel..


blogger ni antara yang rajin join segmen KIC..
rajin juga singgah blog KIC..
memang antara blogger yang rajin lah..=)
so tak rugi kalau korang jenguk blog dia ni..
macam2 ada..=) klik SINI


aylliarimasiprincess

nama pemilik blogger yang ni pula Mira Liya..
blogger baru..macam KIC..
tapi rajin update blog..
tak caya korang tengok lah sendiri..
blog pun simple je..
tak berat pun nak loading..
jom serbu blog mira Liya ni..
tak rugi pun kita support blogger ni..=)


p/s: nantikan blog review lagi selepas ini..=)

8 comments:

angah said...

angah bila.??xsabo la retis nk review blog angah

CMRatu Fotografi said...

hehe.. bila la pula giliran blog saya... :)

SueZ said...

Saya mau jugak,.sy pengintai dlm diam..hihihi

suezdairy.blogspot

SueZ said...

Saya mau jugak,.sy pengintai dlm diam..hihihi

suezdairy.blogspot

SueZ said...

Saya mau jugak,.sy pengintai dlm diam..hihihi

suezdairy.blogspot

SueZ said...

Saya mau jugak,.sy pengintai dlm diam..hihihi

suezdairy.blogspot

SueZ said...

Saya mau jugak,.sy pengintai dlm diam..hihihi

suezdairy.blogspot

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

aikk, blog hr tak tersenaraii ? :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...