Thursday, July 21, 2011

Chelsea Benam Malaysia 7 - 0

assalamualaikum u ol...

malaysiavschelseajulai2011.jpg malaysia vs chelsea, malaysia chlsea, malaysia vs chelsea 2011, logo malaysia vs chelsea 2011, malaysia chelsea julai 2011


Ehhh..perlawanan belum mula..tapi Chelsea dah benamkan Malaysia..
bukan 1 atau 2 gol..tapi 7 gol..
masak lah Malaysia kalau macam ni..
kalah teruk di tangan Chelsea..
hari tu lawan dengan Arsenal, Malaysia kalah 4 - 0..
dengan Liverpool pula kalah bermaruah 6 - 3...
tapi dengan Chelsea kenapa lah teruk sangat ni..huhuhu..

korang jangan terkejut pula ye..
tentang keputusan 7 - 0 tu bukan yang sebenar pun..
entah kenapa boleh pula malam tadi KIC mimpi..
haaaa...mimpi???
ye..hanya mimpi je lah..huhuhu..
yang pelik nya KIC boleh pula mimpi pasal perlawanan persahabatan Chelsea vs Malaysia..
boleh pula dalam mimpi tu Chelsea menang 7 gol..
kalah teruk Malaysia..
aduhhhh...
KIC ni bukan peminat fanatik bola pun..
kadang2 layan saja2 je..
sebab adik2 lelaki KIC peminat bola sepak dalam dan luar negara..
kalau kat rumah tu dah riuh rendah dengan sorakan mereka..
KIC pun tertarik untuk join..huhuhu..

ok..ni semua mainan mimpi je ye..
KIC pun tak sangka perlawanan bola sepak
Chelsea vs Malaysia menjadi pilihan mimpi KIC malam tadi..
kelakar gak..huhuhu...=p

apa2 pun pada yang meminati perlawanan bola sepak luar dan dalam negara..
jom kite berkumpul di depan TV malam ni ye..
apa lagi..untuk sokong pasukan negara kita lah..
KIC yakin pasukan negara kita tak kan kalah teruk macam dalam mimpi KIC tu..huhu...=p


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

14 comments:

CIK CHIPSMORE said...

hahaha...xcited nye pasal dengan bola..sampai masuk dlm mimpi..kikiki..tp kalau 7 tu malaysia yg dpt..confrm malaysia dpt cuti semingu..kikiki

Farhanah Mokthar said...

huhu.
kalau mimpi tu benar2 terjadi malam ni bole jd tukang tilik lah KIC.

Hans said...

tudiaaaaaaaaaaa
dasyat mimpi ko
hahhaha

adeeb khairudin said...

jap yg perenggan pertame tu KIC ckp arsenal kenapa lah teruk sangat ni? hihi. bukan chelsea ke? hihi. ke i salah faham? haha.

tapi semangat bolanyee sampai mimpi2. haha :)

zeeLa-AtiE said...

skang kite pakai jc chelsea tau..
terus nk koyakkan dgar msia kene penangan chelsea 7-0..
HEHE

Nour Akmal said...

CIK CHIPSMORE :

huhu..2lh smp tbawa2 le mimpi..tp xlh excited or mnt sgt pn..huhu..

Btl lh..klu malaysia yg mng mcm tu,ntah2 cuti kot..huhu

Nour Akmal said...

farhana mokhtar:

huhu..tukang tilik?alamak..xpndai lh..xsngka mimpi mcm tu pn..huhu

Nour Akmal said...

hans:

mmg dahsyat pn..huhu..

Nour Akmal said...

adeep khairudin:

alamak,kic yg silap taip lh..dh btl kn pn..klu awk xtegur sure kic xprsn..tq tau..

Nour Akmal said...

zeela-atie:

ala..jgn mcm 2.huhu..
Mimpi je ni..

tokwan muda said...

terkezut saye tadi bace entry nie...puh puh....

saiazuan said...

haha nanti safee gol xtau nk celeb ngan sapa2.. huhu

ghab van hal said...

mimpi mainan tidur je...kekeke...

.........cP~ said...

malam tadi mimpi silap tengok kot.. 1 bukan 7. kan nak dekat sama tu..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...