Friday, July 29, 2011

Gambar terbaru anak SHARIFAH SOFEA

assalamualaikum u ol...


2 hari KIC tak dapat nak update blog..
sebab pergi 'outstation'..
terbengkalai je lah blog ni untuk 2 hari..
sedih sebenarnya..
tapi nak buat macam mana kan..
hotel yang KIC duduk tu tak ada wireless?
apa lah kan..bawa lappy je..tapi sia2..
hotel 5 star tak ada wireless..?
taubat KIC tak nak pergi hotel tu lagi..huhu..

ok..kali ni KIC nak tunjuk kat korang gambar anak Sharifah Sofea..
yang sangat comel tu lah..
kalau tak caya, korang tengok lah sendiri...=)



















caption


ha...comel tak?
sangat comel kan..
macam muka mama dan papa dia..
nama anak Sharifah Sofea ni Ariana..
suka KIC tengok gelagat anak dara Sharifah Sofea ni..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

7 comments:

Dea said...

da cam arab2 je..:)

Mekz's! said...

cute lah! :)

sarah mohamad said...

oloh oloh budak ni coooomel je :D happy family je tengok hehe

.m y z. said...

comelnya! suka tengok baby :DD

eB ezrin said...

muker arab la eh? :)

Said Arsyad said...

wih, lucu amat tuh. gemesin lagi.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comel sgt:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...