Saturday, February 5, 2011

~ Ada ke reader yg nak baca blog aku yg tak seberapa ni..? ~


salam u ol...

pagi2 lagi dah buka laptop...
apa la..huhu..=)
rindu kat blog saya ni..
so nak la update blog ni cepat..
apa2 pun yang penting saya dah gosok gigi la..huhu..


nanti lari pula reader2 saya..huhu..
ehh..ada ke reader yang nak baca blog saya yang tak seberapa ni?
saya ni tak la sepopular Ben ashaari, yuyu zulaikha, cik epal, mahupun irine nadia..
blogger ni semua dah otai2 dah..traffic diaorang pun sesak dah..
kalah jalan2 raya kat KL tu..
traffic blog diaorang lagi sesak..
sebab saya pun tiap masa jenguk blog diaorang..
huhuhu..
apa2 pun mereka sifu dalam dunia blog ni..
nak belajar boleh la minta dari diaorang..huhu..
saya ni macam PA diaorang pula..=p
perasan lebihhhh..huhu


tapi blog KECHIK ITU COMEL ada ke reader yang nak jenguk2..
ala..tak kisah la..yang penting blog ni kena la sentiasa bernyawa..
jangan sampai bersawang sudah..
kalau ada yang suka mesti akan ada yang nak baca..
sapa yang sudi singgah tu saya ucapkan jutaan terima kasih..
sebab bukan senang nak ada reader yang ramai kat blog ni..
lagi2 blog macam saya ni..
masih baru lagi..
kalau ada komen2 yang membina boleh la selitkan diruangan komen tu ye..
huhuhu...=p




7 comments:

Mra Mastura said...

kalau ade yang bace, cemana =)
just tulis la ape yg kte nak.. hehe..

jgn rendah diri sgt,,semua sama aje.. XD

Nour Akmal said...

kalau ada yang nak baca..alhamdulillah..=)

apa2 pun thanks ek...=)

Anonymous said...

alexa backlink seo tutorial backlink service backlinks google

Anonymous said...

Hey there! I’ve been reading your web site for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from huffman tx! Just wanted to tell you keep up the great job! Payday Loans

Anonymous said...

Hi! I just would like to give you a huge thumbs up for the great information you have got right here on this post. I will be coming back to your site for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]http://onlinepokiesking4u.com [/url]

Anonymous said...

Good day! I just want to give you a big thumbs up for the great info you have got here on this post. I am coming back to your web site for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]clicky[/url]

Anonymous said...

You are so interesting! I don't believe I've truly read anything like this before. So nice to find someone with a few original thoughts on this subject. Really.. many thanks for starting this up. This site is something that is required on the internet, someone with a little originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]Truebluepokies4u[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...