Thursday, February 24, 2011

~ blogger masuk majalah...WOOWWW ~

assalamualaikum u ol..

dunia blog memang dah makin popular sekarang..
dulu nak dengar pasal blog pun susah..
kadang2 ada yang tanya blog tu apa ye..
tapi sekarang dunia blog makin meniti bibir ramai orang..
waaahh..perkembangan yang baik..=)
best sebab saya dah pun join dunia blog ni..
so rasa juga la tempias nya walau saya ni blogger yang tak popular pun..

ramai blogger2 dah masuk majalah sekarang..
hari tu yang saya baca pasal Ben Ashaari yang masuk majalah..
memang top la cerita tu masa tu..
sebab ramai blogger kenal Ben Ashaari..
so bila dia masuk majalah..
ramai la yang cerita pasal ni..

sekarang ni ramai blogger yang dah masuk majalah..
tak percaya???korang kena percaya juga...
ni ha buktinya...=)




5o blog malaysia yang jadi pilihan InTrend..


bertuah la sapa yang tersenarai..
kira memang dah popular la kan..

bila pula giliran saya ye?huhuhu..
perasan la saya ni kan..
baru setahun jagung..blog pun biasa2 je..
tapi impian tu tetap ada..
so bila dah ada impian..kena la usahakan..
betul tak??
huhu..
moga impian jadi kenyataan..


13 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tau takpe..bile lah sampai turn kite ea? huhu~ jeless....

yang comel,
Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

Ina said...

As Salam ..singgah sini dari facebook..wah..popular lagi la mereka kan..rezeki memasing
http://inanazir.blogspot.com

Faztee Danisha said...

berangan tak salah..asalkan tahu bertempat..JAy Jay kate le

wan said...

dasyat weh ! ;) nk jgk terkenal tp blog ? fuh baru mcm kne tsunami . ;)

Nour Akmal said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid:

in'Allah giliran kite ade nanti..=)

Nour Akmal said...

Ina:

wa'salam..memang pun popular..huhu..
takpe rezeki masing2 kn..=)

Nour Akmal said...

Faztee Danisha:

angan yang juga impian..huhu..
bkn angan2 mat jenin..=)
huhuhu...

Myung Dae said...

Amboii . Berangan plak die . WEKKKK =P . Tapi ape salahnye kalau bende tu akan jadi kenyataan . HEHE =)

Nurul Afifah said...

kena bli ni..!

Epola said...

moga impian jd kenyataa. amin amin ^^

salam singgah
EPOLA, jum singgah?

Nour Akmal said...

myung:

memang suka berangan kot..=)
huhu..

Nour Akmal said...

nurul afifah:

beli la..leh tgk blogger otai kat cni..cantik2..best..

Nour Akmal said...

epola:

thanks...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...