Tuesday, February 1, 2011

~ Best ke couple ni..? ~

salam u ol..


sensitif pula isu blog hari ni..
perasaan pun agak sensitif juga kot..
huhuhu...=p
korang rasa best ke couple ni??
bagi saya ada yang best dan ada juga yang tak best..
sebab kadang2 single ni lagi best..
tapi terpulang juga pada individu tu sendiri..


yang tak nak dalam bercinta, bila ada hati yang kecewa..
emmm..sedih la pula...=(
yang bestnye bila kita bercinta sampai dia betul2 sah jadi milik kita..=)
bukan senang kita nak jaga perasaan pasangan kita..
tapi bila tengok kawan2 saya yang berjaya dalam percintaan saya rasa jeles..
berjaya dalam percintaan ni bila sama2 dah bersetuju membina masjid..
serius..agak jeles..tapi sedar diri ni masih lagi belajar..
nak bermimpi macam tu pun tak layak kot..huhu...


kawan baik saya 2 orang, akan berkahwin tahun ni..
dah selamat bertunang tahun lepas..
couple macam ni la yang best..
sampai ke jinjang pelamin dan akhir hayat..
kadang2 jeles sangat..


bila pula masa saya akan tiba ye...??
apa2 pun saya percaya pada jodoh..
walaupun umur dah meningkat, hati teringin nak ada yang sayang..
huhu..tetiba pula jiwang..huhu...


apa2 pun angan2 itu perlu asalkan ia untuk majukan diri kita sendiri..
saya pun ada angan2 saya sendiri yang akan jadi impian seterusnya jadi kenyataan..



16 comments:

cik pieja hut said...

samelah kite..kekadang jeles pade yg suda kawen..but belom ade jodoh .nak buat mcm mane..

yna fazlyna said...

huhu...yna sendri dah banyak kali kcewa ngan cinta. sampai takut nak bercinta. tapi kawan2 yna sume berjaya. 2 orang dah bertunang

ofcuz said...

anyway,kapel tu best bile due dapt mg hapykn same2.. so,nk kapel,biar la smpai brtunang..k

Nour Akmal said...

cik pieja hut:

tu la kan..jeles..huhu..
apa2 pun hidup kena hepi..=)

Nour Akmal said...

yna fazlyna :

rmai prefer kawin muda skrg..tu yg agak jeles dgn kawan2..tp xpe..ade jodoh tak kemana kn..

Nour Akmal said...

ofcuz:

btul tu..
biar smp jinjang pelamin n akhir hyt..
skrg pun rmai yg suka kaco tunang org..huhu..=p

nora amila ghazali said...

hurmmm couple.... best bila bahagia tapi bila gaduh... aduhhhh......

LovEmoNEy said...

yakinlah cintamu hanya untuk ALLAH...

Zuewairy said...

tak pernah kapel

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

aku pun kapel, tp aku kapel xde la sampai dating dr pagi smpai malam (jaga adab gaul).. kapel just for sharing problems je =P

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

AKU OKEY JEK..
HAHA.. HATI KERAS..

TAHNIAH BERI LINK PETAME KAT SB TADI.
KEH KEH..

Nour Akmal said...

nora amila ghazali:

betul gak tu..tapi gaduh2 biasa tak pe lg kn..asam garam dlm bercinta..huhu

Nour Akmal said...

lovemoney:

yup..betul tu..cintai Allah..

Nour Akmal said...

zuewairy:

huhu..tak pe..pas ni g bercinta ek..=)

Nour Akmal said...

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. :

huhu..good2..sharing is caring..=)

Nour Akmal said...

LinE PuTih LiNe HiTaM :

hati keras?bahaya gak tu..huhu..
best gak jd yg pertama ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...