Saturday, February 26, 2011

Jom join bloglist Myung Dae

assalamualaikum u ol...





pagi2 buta ni nak join bloglist myung dae ni..
blogger ni masih baru dalam dunia blog..
tapi2 macam2 idea dia dah ketengahkan..
sampai la dia buat bloglist ni..
apa2 pun jom la kite support blog dia ni..
kalau nak join..klik sini..
syarat2 sume ada kat situ..
mudah je pun..

ni saya tag 3 orang kawan..

cik elyn
gulagulahati89
irzat adam


nak join bloglist ni sebab bagi saya blog myung dae ni
memang berpotensi untuk popular..
dia pandai promosikan blog dia..
dia ni tukang conteng2 header tau..
smart gak...=)




2 comments:

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

tengs for tag me .:)

err . i buat nanti2 ek . :)

irzat adam said...

thnx tag..haha

o_0 v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...