Sunday, February 27, 2011

~ follower 500th ~

assalamualaikum u ol...





suka sangat kan bila apa yang kita buat diterima orang ramai..
thanks kepada yang sudi support blog saya ni..
belum pun 2 bulan dalam dunia blog ni tapi ada juga yang
sudi singgah teratak blog saya ni..
tak kira la follower saya, mahupun silent reader blog saya ni..
terima kasih sangat2..


tak sangka blog saya ni dah capai 500 follower..
satu angka yang besar bagi blogger baru macam saya ni..
saya selalu cakap yang saya ni blogger baru sebab
banyak lagi yang saya perlu belajar dalam selok-belok dunia blog ni..
cuma saya harap ada yang support saya..
moga2 kita sama2 berjaya nanti..=)


ni la dia follower saya yang ke 500... :



maldinifaridkamil

sapa tak kenal blogger ni..
ala..yang suka "like2" kat group blogger la..
tak kira la kat Sahabat Blogger ke Kami Si Blogger ke or apa2 je la..
mesti post kite tu dia yang like..huhu..
memang muka like la dia ni..huhu..
tak caya korang pergi la cek..
nama FB dia pula Farid Kamil Maravilla
teruskan usaha anda like2 ye..=)



4 comments:

Cik Azizah said...

tahniah2..baru 2 bulan da dapat 500..jijah punya setahun baru 500...hahahah lawak tul!

maldinifaridkamil said...

wah! xsangke nye! tq2~ hehehehe. :)
truskan berblogging.. sy akan like!

mera zati M.z said...

fuiyooo.. tahniah,, EH farid kamil maravilla rajin like post sy kat FB.. heheh ^^

nelly said...

Thniah ..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...